atom

Régi cuccok a szekrényből - videókazetták

2012.01.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Régi cuccok a szekrényből - videókazetták Tovább

Mindig is kicsit gyűjtögető alkat voltam, így sosem dobtam ki azon kacatokat, amelyekre rá lehetett fogni, hogy "ez még jó lesz valamire". Ezen cuccaim aztán szép lassan megtöltötték lakásom szekrényeit, zeg-zugait, ezért tartottam otthon egy nagy "kiszóró-showt", amiről írtam itt. A nagy rendrakási kedv persze kihatott akkor az otthoni állapotokra is, így kiszórtam otthon is mindent a szekrényekből (szülői háznál), ami annyiban volt más, hogy kb. 5-6 éve nem látott cuccaim közt gázoltam a szobában.. ..térdig:P Ezen cuccaimból válogattam pár bejegyzésnyire valót:)

Annak idején volt otthon mtv1 és mtv2. Ezen kívűl nem tudtunk Érden mást befogni (a környező országok adóira gondolok, nem az RTL Klubra). Kölyökként ebben nőttem fel, egyéb mozgóképes forrásunk csak a mozi volt, és a "legfontosabb" a négyfejes Grundig videónk, azzal a majd 50-100 videókazettával, amik a szekrényben lapultak...
Ezen kazik is lomosodtak, csak a családi felvételeket tettük félre, mert ugye hiába van meg csokorba szedve rengeteg Louis de Funes Csendőr-film, a jó Tom & Jerry részek, amelyeket nézve vélhetően gyermeki kacajjal törölném arcomról az emlékfelidézős könnycseppeket. Nincs videónk, vagyis ami van, annak már úgy tudom valami gondja is van, a világ meg már bedigitalizálódott, így szépen elkopnak ezek a cuccok a mindennapokból.

Ebből a pakkból nem mentettem magamnak sok mindent sajnos, csak a műsoros Ganxsta Zolee és a Kartel kazit, meg A part című film szalagos hordozóját, mert anno ugye azt is megvettem, meg a filmzenét is CD-n. Nagy hatással volt rám a film, engem megvett.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr173398060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2012.01.05. 18:47:21

Én a Gyűrűk Ura triológia díszdobozos kiadásától nem tudok megválni...:D Már rég meg van DVD-n, ráadásul bővítettben, de akkor sem megy...:D
süti beállítások módosítása