atom

Lulu egy géniusz - így nyitja ki a macska az ajtót

2014.12.18. 12:58 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Lulu egy géniusz - így nyitja ki a macska az ajtót Tovább

Lucie szobamacsek, de természetesen ki szoktuk vinni az udvarra is, mert nem árt a friss levegő a macseknak. Amikor nyitjuk a bejárati ajtót, sokszor kisprintel a folyosóra a lábunk mellett, ott is szabad lennie, persze csak felügyelet mellett a szomszédok miatt. Mostanában jelezni is szokta az ajtónál nyafogva, hogy ki akar menni kicsit, ilyenkor pár perc ablakban való nézelődés után be is jön magától. Az utóbbi napokban viszont rájött a kilincs működésére is, azóta zárnunk kell az ajtót.

img_9554.jpg

A konyhában vacsoráztunk, amikor hosszú szaglászás után a szekrényről átnyúlva rááltt a kilincsre. Természetesen az kinyílt és Lulu már ki is futott a folyosóra. Ezt a mutatvány két perccel később megismételte, majd másnap is. Ezt már felvettem videóra is.

 

A macska kinyitja az ajtót - the cat opens the door from Garai Antal Atom on Vimeo.

Ma reggel kiengedtem a macskát, majd amikor behoztam ő rögtön ugrott is a szekrényre, ágaskodott a kilincsre, az ajtó kinyílt, ő pedig már újra kint is volt. Ez alapján úgy vélem, hogy rájött a működési elvre, vagy legalább arra, hogy ha ott ácsorog, akkor valamiért ki tud menni. Géniusz, ezentúl zárnunk kell az ajtót:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr876994775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása