atom

*megjegyzés* - Atom örül: Van fémládám!

2010.09.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - Atom örül: Van fémládám! Tovább

Már lassan egy hete szemeztem a szerkesztőség dohányzójának ablakából a szomszédos varroda udvarán álló kiselejtezett holmik közt fekvő fémládával. Bonyinak hétfőn említettem is, hogy kéne nekem az láda, igaz nem tudom mire, de kell.

Ma épp befejeztem a telefonálást, amikor a nyitott ablakon át behallatszódott egy beszélgetés, amiből kiderült, hogy van egy-két hasznos dolog, amit elvihetnek haza, a többi megy "fémbe". Ekkor odaléptem az ablakhoz és kiszóltam, hogy nekem ha lehet, kéne az a fémláda.

Nem kellett sokat teketóriázni, kürítették és máris adták be az ablakon. Miközben átvettem már láttam, hogy kicsit nagyobb, mint gondoltam, de sebaj: Jó lesz valamire. - birtoklási vágyam kielégítődött.

A láda 72x52x42 cm-es, egyelőre még nem tudom, hogy hova fogom rakni miután le- és megpucoltam. Azt hiszem tökéletes lenne ebbe pakolni a motoros cuccaimat télire, de ez még végleges. Ha nem fér el a lakásban, akkor lesz ciki, mert garázsba azért nem raknám. szívesen. No majd kiderül mi legyen vele és hol legyen a helye. Egyébként már van egy ládám, az fából van, és pont akkora, hogy fiatalkorom fényképeit magába tudja foglalni, amik még a digitális fotózás térnyerése előtt készültek. Elsősegély-láda volt anno, sötétzöld, kicsit kopott, de jó:)

Szóval még mindig nem tudom mit teszek bele, egyesek írták, hogy majd embereket, én még gondoltam Houdini trükkökre is, majd meglátjuk. Ha nem fér el, akkor, akkor, akkor... Azt hiszem kéne vennem egy olyan kéglit, amiben van elég hely az ilyen hülyeségeimnek. Meg a motoromnak és az autómnak. Meg egy kutyának az udvaron:) Bár azt most sétáltathatok majd bérben is:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr692301608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor2 2010.09.17. 14:37:04

Én is voltam így egy régi ládával amiben gázálarcot tároltak . Először én sem tudtam mit kezdjek vele végül bele került rengetek újságom .

Mejaa 2010.09.18. 14:03:13

ha nagyon nem tudod hova tenni nekem adhatod :D
süti beállítások módosítása