atom

Emodivat 2. rész - Tokio Hoteles cipő, egy dobozzal

2007.10.09. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Emodivat 2. rész - Tokio Hoteles cipő, egy dobozzal Tovább

Az előző elmélkedésem a Tokio Hoteles cipők és Adidas Superstar közti hasonlóságról elég felkapott lett, kisebb vitákat is robbantott ki a hozzászólásokban, de ez már csak így megy, akárhogy is kértek, amíg a nagy zenei cégek (mint pl: MTV) nem jelentik be, hogy a TH nem emo, addig nekem az marad. Vita nincs!
Oberwartban jártunk hétvégén a Bolhapiacon nézelődni, amikor belebotlottam ebbe a doboz... ebbe a doboz... ebbe a doboz, hogy is mondjam, szemét.... ööö cipőbe.
Klikk a képre, nagyobb lesz!

Tokio Hoteles rajongók mekkája lehetne ez a piac, akadt itt minden érdekes dolog, ami kötődik az együtteshez, de ez gyakorolt rám akkora hatást, hogy lefotózzam és publikáljam. Ugye tetszik? És ezt a bejegyzést olvasva most emofiúk és emolányok, bocsánat, náluk nincs megkülönböztetés nemek közt, tehát emok falkába tömörülve rohannak Oberwartba és lesátoroznak a sportcsarnok előtt, hogy elsőként jussanak hozzá 5-10 euróért e csodás lábbelikhez.
Bonyival épp azt fejtegettük, hogy nem meglepő egy doboznyi ilyen cipő a piacon. Általában azok a cuccok amik újak és sok van belőlük a bolhapiacon valószínűleg szarok, és ezért maradtak meg a bolt nyakán, majd amikor már 1 euróért sem vittek belőle akcióban, odaadták az egyik alkalmazottnak, hogy csináljon vele valamit, vigye ki a piacra vagy hasonló:P

(Na aztán most tépjetek szét, gyújtsátok fel a blogom meg amit akartok drága TH-funok, akik idetévedtek... Előre látom az olyan hozzászólásokat, hogy: "a th nem emo!!!!!!!!!!!!" meg "hülye vagy!!!!!!!!!!!!!! by thgirl" stb... :P Ez van srácok. Ilyen bejegyzések voltak, vannak és lesznek a neten, ugyanis a fikázásból mindig meg lehet élni, majd ha nagykorúak lesztek rájöttök...)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr76189964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tido 2007.10.09. 08:28:42

Szeva!

Még csak msot láttam először az oldalad, de kommentelhetek elsőként :P

Szóval, ez nagyo ngáz. hogy lehet ilyet kitenni piacra? Ezt a jó kis tenisz cipőt(régen az volt, ha jol tudom) így tönkre vágni... Manapság már boldog boldogtalan ilyet hord, de amikor egy kis metroszexuális bundesliga frizurás kis köcsögön meláttam egy ilyet, ARANY színben, azt hittem lehányom. Hát mit képzelnek ezek magukrol? Nem hallottak még arról hogy egyéniség? Csak a másik stílus jegyeit tudják lopni? Na jó lehet hogy ez hülyeség amit írtam, de én így látom!

Amúgy jo a blogod, csak igy tovább ;)
Takarodjatok Homosexuális Tökjó Hotelesek!

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2007.10.09. 10:47:16

Tévedsz, ez a cipő sosem volt teniszcipő. Ez a születésétől fogva egy Adidas Superstar koppintás (de szar leírni). Ajánlom a bejegyzés első részét... Emodivat 1.: atom.blog.hu/2007/06/30/emodivat_tokio_hoteles_cipo_nesze_neked_

pankeey 2007.10.09. 11:49:03

mit kerestel a szemettelepen?

aki ilyet felvesz mehet is automatice a /trash-be.

wildgica · http://http.//henrietta.klog.hu 2007.10.09. 13:56:12

Azért a feketét jobban vitték, úgy látom. :D

lymmz · http://lymmz.vonz.hu 2007.10.09. 16:49:01

azert lassan elhalvanyul a kontraszt az emosok es a antiemosok kozt. :)

Dr. Garai Gábor 2007.10.09. 19:09:44

Egy pár 43-as nélkül haza ne merjél jönni!

cool yanoschka 2007.10.23. 20:57:32

na hogy valami haszon is legyen ebből az oldalból, áruld el hol lehet kapni ilyen cipőt mert a lányaim megőrülnek érte...

Atom · http://atom.blog.hu 2007.10.24. 00:54:16

Oberwartban láttam őket, cipőboltokban (Yello és egy másik), ezt a dobozt konkrétan a bolhapiacon láttam (minden hónap első szombatján rendezik).

Atom · http://atom.blog.hu 2007.10.24. 01:03:56

Amúgy meg nem kell cípőbolt-ajánlat, ahhoz, hogy "valami haszna" legyen ennek az oldalnak...

CapsLock 2007.11.26. 16:42:12

Hali!
Most tévedtem ide először és tök jót nevettem az egészen! :D van valami hasonlóság a cipők között :))...
Én TH fan vok (nem emo!!), és én úgy tudom, hogy a TH pop-rock (nem kell leszedni a fejem, h takarodjak, a TH emo :P). A viván is úgy állítják be és a BRAVO-ba is. Lehet tévedek, de ez van :). Sztem jól néz ki a cipő (ehhe), bár nekem nincs és nagy valószínűséggel nem is lesz (bár sose lehet tudni xD). Azért annyit hozzá raknék, hogy a minősége viszont jó, barátnőmnek már 2 éve van és még mindig ép.
Öööö még annyit, hogy tido: a TH nem homokosokból áll (bár 1000% én se tudom és nagy valószínűséggel te se!). Csak ennyit szerettem volna, rem. nem szeditek le a fejem -.-\\\'!
Hali!

A Th él!! (egyenlőre) XD és élni is fog örökre!!! 2007.12.26. 20:24:14

CapsLock-nak van igaza... A vivan is ez megy a BRAVOBAN is... És szerintem non faja az a cipő és aki tud normálisan cipőt hordani annak több év múlva is szinte új :PP

LAla 2008.01.05. 23:59:36

De most komolyan ezt magad ellen írtad hogy fikázásból meg lehet élni meg ilyesmi.Te mondod hogy ez van srácok és hogy ilyenek vannak és lesznek.Térj már észhez!!!Te is ezt csinálod.Most fikázod az emokat meg a TH fanokat.Nem szoktam írni kommentárt de most muszály hozzászólnom.Egyszerüen nem értem hogy miért kell ezt csinálni.Te például mit szólnál hozzá ha a zenei stílusodat meg a kedvenc eggyütesedet mindenki piszkálná.Amúgy ha nem tetszik a zenéjük nem kell hallgatni.Én kábé már egy hónapja nem szeretem a TH-t.És komolyan azóta nem is hallottam.Ha a VIVA-tévén meglátom elkapcsolom.ENNYI!!!!!Ha látok egy csajt akin van egy ilyen cipő csak elmegyek mellette.És nem kiabálok utánna hogy "Fúj Tokio Hotel" meg ilyesmi.Na csak ennyit akartam.Szerintem akkor a TH fanoknak is jobb lenne meg az Anti TH-soknak is.Dehát ti tudjátok.Na byebye.

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.01.06. 17:07:05

A muszáj pontos jé.
Egyébként Atom sem szokott senkinek beszólni, csak mert ilyen, meg olyan. Kivéve, ha emo... Na jó, csak viccelek. :D Most sem tette. Az EREDETI Adidas Superstar viszont inkább védendő, mint egy koppintott gagyi cipő...

Atom · http://atom.blog.hu 2008.01.06. 19:20:37

Annyira nem fikázom én sem a th-fanokat, sem az emokat. Ez a bejegyzés inkább a cipőre irányul, mintsem az emberekre. Inkább az ömlesztett gagyi-ipart szidom, a Superstar koppintást és egyebeket. Ez a bejegyzés nagyon rávilágít arra, hogy még a th fanok sem veszik ezt a cipőt úgy, mint a cukrot...
És amúgy sem kiabálok a th-sok után... Nem utálom őket, csak néha írok a kultúráról ezt-azt:P
Ezt már Bonyi is leírta, aki ezentúl a komment-testőröm:D

Dorcybaba 2008.01.12. 17:19:21

Basszus!!!!!!!! Mennyibe kerültek azok a cipők? Siófokon meg Fehérváron már egyáltalán nem találltam sehol :( ha legközelebb mész hozzhatnál 38-asat :P xdd

Adelgirl 2008.02.07. 14:27:35

Na figyu, a TH nem emo, gondolkodni is kéne, mielőtt leírsz minden baromságot...

Atom · http://atom.blog.hu 2008.02.07. 17:08:25

Olvasd el figyelmesen a bejegyzést. Ugyanis a német MTV-n akárhány műsort láttam, mindegyikben emo-nak titulálták. Na már most, ha ezt megcáfolod (persze nem holmi fórumos bejegyzésekkel vagy ilyen hozzászólással), akkor ígérem, nem fogom használni a jövőben a th-hoz az emo címkét.

»-(¯`v´¯)-» SZERETLEK ADIDAS « -(¯`v´¯)« · http://atom.blog.hu 2008.03.22. 11:44:25

JESSZUSÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN!! HÁT A VAK IS TISZTÁN LÁTJA HOGY EZEK A CIPŐK MÉG VÉLETLENÜL SEM ADIDAS-OK!!!! BARÁTNŐMNEK VOLT UGYANILYENJE, 3 HÓNAP ALATT SZÉT IS SZAKADT!!!! AZOMBAN AZ EREDETI ADIDAS CIPŐK MINIMUM EGY ÉVET KIBÍRNAK SZÓVAL........ HASONLÓSÁG IDE VAGY ODA !!!!! EZEK NEM ADIDAS CIPŐK!!!!!!!!!

Vicky 2008.05.05. 20:53:24

Kedves Szeretlek Adidas!
Ki a franc állította,hogy ezek Adidasok?
És míííly bölcs volt,hogy megállapítottad, hogy nem adidas.
Amugy meg ki a francot érdekel a bnőd??
Lehet hogy azért szakadt szét,mert TE tönkre tetted. Szóvan Ennnyyíííí...

@# Vicky #@

Melinda 2008.06.25. 14:51:03

szerintem ezek a cipők elég gázok. de mindenkinek más az izlése. valakinek tetszik valakinek NEM!

A TH A LEGJOBB 2017.12.16. 00:59:07

@tido: Te pofázol itt a stílusról?... Képzelem neked milyen fosadék lehet a stílusod te homoszexuális buzi!!! Ha nem tetszik a TH akkor el lehet tolni a biciklit atán szopkodni a rózsaszín kis nyalókádat... Inkább menjél nézni a Micimackót úgy is az való az ilyen pöcshuszároknak... Különben is, ha nem ismered őket fogjad be azt a mocskos szádat!!
süti beállítások módosítása