atom

Munka közben veszélyes - alternatív munkavédelem

2007.06.22. 08:05 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Munka közben veszélyes - alternatív munkavédelem Tovább
Az alábbi képek szintén bejárták már a Cyber-Spider fonta hálót, de annak aki még nem ismerné őket ím itt vannak egy csokorban. A munkavédelem nagyon fontos és valószínűsíthető, hogy a munkavédelmi előírások nem térnek ki minden 'elmebeteg' variánsra, melyek közül párat az alábbi képek illusztrálnak:

Villanyszerelés közben sose álljunk akváriumba, legyen az biztosítékcsere vagy bármi más. Sült- ill főtthal elkészítéséhez a testünk által gerjesztett elektrokapcsolat láb-mellékízt okozhat.

A magánéletet a munkahely ajtajában le kell tenni! Éjszakai transzi-királynők esetében főleg, pláne ha építkezésen dolgozunk. Elég fullasztó hatással bír ha a boánkat magaalá gyűrni egy útegyengető gép.

Hentes munkakörbe munkavállalót felvennénk. Cirkuszosok hátrányban, kampókezű ex-kalózok előnyben.

A körfűrész-berendezés használata szigorúan tilos a hónap leghumorosabb dolgozójának.

Munkába sose vidd magaddal játékos ebed, kösd inkább a karóhoz!

Heterogén vízvezetékszerelők rémálmaként megjelenő kép. Sose menj ki olyan címre, ahol a Y.M.C.A. ill George Michael szól a háttérben és Elton John plakát van a falon.
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr78103420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása