atom

Mondatokban

2012.04.15. 14:56 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Régen volt már mondatokban, és most sem gyűjtöttem össze sokat, de pár azért akad, és valahogy el kell kezdeni:) Túl sok oldalról kaptam már meg, e zűrzavaros blogolási időszakban, hogy ez egy elég hiányolt sorozat. Igyekszem visszaállni, tényleg, addig pár szösszenet, ami most eszembe jutott:

Fotózás közben: Nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a rendszer..vaku - mondja Bonyi. Újabb fájdalmas poén.

Még télen: Annyi ruha van rajtad, hogy ha megenne egy medve, akkor egy hétig rongyot szarna. - mondják tesómnak, aki beöltözött a hideg ellen:)

Beszélgetésben: Ha nem lesz mondatokban, akkor kinyírlak! - fenyegetett meg Bori. Jelentem, épp az olvasod!

Klubban: Milyen jó lenne, ha idén világvége lenne.. ..de amilyen szerencsétlen vagyok, én biztos túlélném. - mondja Busa beletőrödve...

Kocsiban: Én hajlandó vagyok engedni, ha valamit rosszul gondoltam képes vagyok megváltoztatni a döntésemet. - Akkor menj vissza anyádba, és ne szüless meg! - hangzott el ez a beszélgetés, ami vicces volt, de leírva komolynak tűnik, pedig csak vicc volt...:P

Amikor az esküvő szóba jött: a legénybúcsúban tudok segíteni, de félő hogy akkor elmarad az esküvő - írta Hanzs:)

Konyhában: ... bla ...vágod? - kérdi tőlem Bori. - Hát persze, vágom. - s közben biccentek a tányér felé, ahol épp a virslit vágtam:)

Beszélgetésben: Ha az élet szopat, akkor fogazz! - mondta egy hölgy ismerős:)

Egy megszakított szituációban: Igen Atyám? - veszem fel így a telefont, amikor Bonyi hív, ugyanis épp előtte ment a tévében egy film, amiben megszakította a kezdődő szexjelenetet egy pap, amikor bekopogott az ajtón.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr704443278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása