atom

Mondatokban

2011.09.19. 16:38 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Rendrakás közben: Téged keresnek! - mondom Borinak, és nyújtok felé egy régi, vezetékes telefonhoz tartozó kagylót, zsinórral. - Hülye! - mondta Bori, amikor nyúlt felé és meglátta mi is az. Még kétszer sikerült eljátszanom aznap:)

Klubban: Itt már nem lesz Szunyog. - (értsd itt dj művészneve) - mondja Bonyi egy szórólapot nézegetve, amin még szerepelt a név. - Hát ha van egy jó rovarcsapdájuk, akkor biztos, hogy nem. - tettem hozzá.

Kocsiban: Marci a spanyolországi nyaralás élményeit mesélte, és az emberek sokszínűségére kitérve említette, hogy: Voltak ott olyan afrikaiak, akik aztán nem beszéltek semmilyen nyelven sem. - Csak bozótul. - fűzte hozzá Gergő.

Koncert előtt: Nem hallak, mert be van dugva a füled! - jön felém Krinyó, én meg ismételni kezdem a mondatom és kihúzom a füldugóm, aztán rájövök, hogy a mondata nem stimmel:P

Zebrán: Hát ez meg mit akart? - kérdi Bonyi, amikor a zebránál egy zöldruhás nő átlósan gyalogolt az autó felé, majd elment mögöttünk, amikor elindultunk. - Biztos ő a Hulk, azért van zöldben, és átakart gyalogolni az autón. - mondom, mire Bonyi: Tényleg zöld. De ha sárga ruhában lett volna, akkor meg ő lenne a Hulk Hogan, ugye?

Beszélgetésben: Brain, tudod mit jelent... - kérdi Bonyi, én meg mondom: - Persze, hogy tudom mit jelent a Brain. Beső.

Kávézóban: Nem sértődtem meg, csak állást foglaltam a szituációban. - jegyzem meg. - Reggel én is állást foglaltam;) - teszi hozzá kacsintva Bori.

Kávézóban: Elmegy a net. - mondja Zsolti, mire Bonyi: Hova megy Anett?

Kávézóban: Egy alkoholmentes dohánykávét kérnék szépen. - kérte valaki így a Freiben a felszolgáló megrökönyödésére (Hanzs vagy Busa volt). Maximum koffeinmentest lehet hozni egy alapból alkoholmentes kávéból:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr13228087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása