atom

Valójában ilyen vagy részegen

2011.09.14. 12:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Valójában ilyen vagy részegen Tovább

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én, amikor kicsit spicces, avagy részeg vagyok, akkor nem érzem furának mondjuk azt, hogy elöl be van tűrve az ingem, hátul pedig nem, nem zavar az sem, hogy lecsöpögtettem a nadrágom sörrel, azt hiszem, hogy a jól irányzott, egyenes vonalú mozgásom max sietségnek tűnhet és nem átgázolásnak stb. Pedig mekkora tévedés az, hogy nem látszik....

Ezért is iszom keveset, mert megelégszem a vigyorgással két sört követően és nem rúgok be. Nem ordibálok/kiabálok, nem vagyok mindenki cimborája, nem rohanok át a tömegen, hogy rázzam az épp szóló "kedvenc számomra" stb. Nyugisan iszogatom, és nem állok fel a padra, nem mászok át az asztalon vagy épp alatta. Ne gondold, hogy nem vagyok felszabadult, jól érzem magam, csak megállok. Sajnos én ha részeg vagyok, utána nem érzem jól magam, ezt pedig kerülöm. Inkább x sör után iszom egy kólát, vagy egy kávét, s csak utána iszogatok tovább, vagy már nem.

Szeretek kulturált maradni, mert rengeteg embert láttam/látok, akiknek a pia elhomályosítja elméjét, s azt hiszi fitt/fess/üde. Pedig nagyon nem az. Esnek, kelnek, löknek, szétesett fejük van, jól érzik magukat, de közönségesek, cikik, stb. Persze mondhatjuk, hogy kiengedi a gőzt, de a felszabadult helyet miért kell rögtön alkoholgőzzel megtölteni? Nem azt mondom, hogy nem szabad, vagy rossz, dehogy, a hűtőmben ott a sör meg a jäger, csak vannak határok. Nem baj, ha nem tudod másnap azt kiírni az üzenőfalra, hogy mennyire bevéstél tegnap illetve szétrobban a fejed.

No de mindegy, mindenki annyit iszik amennyit akar és úgy éli az életét, úgy szórakozik, ahogy akar. Én ilyen kis nagypapisan teszem, a kis szokásaimmal. Vedeljetek és higgyétek nyugodtan azt, hogy szép a smink és királylány vagy, illetve te vagy a buli alfa-hímje, a legjobb parti.

Ezt mutatja meg az alábbi videó, ami nagyon szuperre sikeredett! Valójában ilyen vagy részegen (eléggé részegen):

 Mozgasd az egeret a videó felett, hogy lásd a valóságot!

A break-es rész a kedvencem:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr363215796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.09.14. 19:51:44

Nagyon durva! Simán lehet jól bulizni minimális vagy semmi szeszkával.

Sangel 2011.09.16. 21:33:53

Hmmm... Úgy kezdtem el olvasni a blogod, hogy jó kis hozzászólás lesz... De... Lehet, hogy ciki, lehet, hogy utána szégyenlem magam, de szeretek olyan lenni, mint a videóban. Felvállalom. Mert... Nem csak azért, mert kiadom a gőzt. De ebben az egy esetben megtehetem, hogy ne legyenek gátlásaim, leszarjam a sok hülye ember véleményét, amit a hétköznapokban nem tehetek meg, ott igenis el kell tűrnöm, mikor abszolút nincs kedvem hozzá. És a legjobb mégis ebben az aljas részegségben, hogy most vagyok fiatal, és nem később. És amikor összeülünk a csajokkal, sosincs csendes perc, mert egy bulizós régi sztori mindig előkerül a tarsolyból, és akkor csak önfeledten nevetünk, amit a hétköznapi emberekkel nem tehetsz meg, mert UNALMASAK. És nem buta vagyok, és nem tudok elbeszélgetni velük, csak egyszerűen minden jó poénnak valami cikis dolog az alapja. Ezért hát vállalom: "Ha iszom, akkor csak keveset iszom. És ha iszom, akkor másik emberré válok... És az a másik ember BASZOM, sokat iszik" :D És még annyi: Minden csoda 3 napig tart. - azaz 3 nap után egy ember sem fog arra emlékezni, hogy az az ismeretlen lány milyen "rondán" viselkedett. Aki meg ismer, az meg poénra veszi, ismer, és egy jót röhög rajta.

Atom · http://atom.blog.hu 2011.09.19. 10:03:36

@Sangel: Nincs semmi bajom azzal, amit írsz, teljesen rendben van. Annyi oldalról megközelíthető ez az egész, csak akkor túl hosszú lett volna ez a bejegyzés. Lehet nagyon részegnek lenni "normálisan" is, meg aljasul mocskosan, meg még ezernyi módon. Szóval osztom, amit írtál:)
süti beállítások módosítása