atom

Hóesés 81 év után Új-Zélandon - hangulatos videóval

2011.08.23. 21:13 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Hóesés 81 év után Új-Zélandon - hangulatos videóval Tovább

Alig egy hete, hogy Új-Zélandon havazott.. ..81 év után. Sok lakos ezt úgy értékelte, hogy életenként vélhetően egyszer fordul ez elő. Láttam a híradásokban és olvastam is róla, de ez az aranyos hangulatú videó, egyik nagy kedvenc zenémmel (Debussy: Clair de Lune) csak most jutott el hozzám.

Érdemes megnézni, hogy mekkora öröm tud lenni egyes embereknek a hóesés. Imádom ezt a nagy örömöt nézni egy olyan, számunkra kis dolog iránt, amire télen úgy nézünk, hogy szép és jó, ha pedig már 3 centiméternyi esett és van autónk, akkor zsörtölődni kezdünk, mert már ennyi is megbénítja a közlekedést.

Nem bírnám ki hó nélkül. Már megtapasztaltam, és biztos, hogy ha valami egzotikus helyen élnék, akkor pár évente vágynék arra, hogy valami havas környékre beugorjak egy kicsit, lefagyasztani az ujjaimat és az orromat. Na nem azért mert annyira szeretem a telet, a fagyást és a havat, dehogy, inkább a tavaszt kedvelem, amikor még nem rohaszt a meleg, de már nem kell pulcsi és hosszú nadrág sem. Csak már kölyökkorom óta összefutok minden évben ezzel a fehér égi csapadékkal és azt hiszem hiányozna hosszútávon, ha nem futnék össze a pihékkel, legalább öt percre.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr253174438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.08.24. 10:17:12

Én sem bírnám ki hó nélkül. Imádom a szép havas tájat, a dér lepte fákat, lógó jégcsapokat, és a karácsonyi hangulatot. :)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.08.24. 13:41:02

nekem is kell a hó, jó dolog szakadó hóban sétálni, forralt bort és sült gesztenyét enni, megfürdetni hóban a lányokat, vagy csak egy jó meleg szobából nézni ablakon át és forró kakaót inni... :)
Csípem, hogy a hó elfedi a sok mocskot az utcán és gyönyörű fehér lepelt terít a városra és csendbe burkolja a tájat. És bírom, hogy látni a leheletet. A Timi meg bújósabb mert fázik. :DDD Lájkolom a havat nah..
süti beállítások módosítása