atom

Amikor az ablakok akkordokká, hangszínekké és betűkké válnak - stop-motion klipp

2011.06.25. 07:15 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Amikor az ablakok akkordokká, hangszínekké és betűkké válnak - stop-motion klipp Tovább

Dani linkelte a héten az alábbi videót, egy stop-motion videó, amely egyben videoklip is. Bírom az ilyen technikákat, s lehet hogy a blogomon is szerepelt már ilyen ablakos verzió (stop-motion pedig biztosan).

Kommentben azt olvastam, hogy "ha ezt a valóságban is megcsinálják" - szóval lehet, hogy nem igazi, nem egy programozott villanykapcsoló-tenger, hanem csak digitális utómunka szép eredménye, de ez teljesen mindegy, mert jó lett.

Szuper! Ha nem kerülne egy ilyen videó sok-sok expóba, akkor biztos lett volna már rá példa, hogy lássatok ilyet a blogomon is saját tollból:P Persze most nem az ablakok kiírta fényekre gondolok, hanem a stop-motion technikára - ami nekem time lapse, ha jól gondolom. Szóval majd egyszer valami ilyesmi technikájut csinálok, a kis kompaktommal. Egyszer...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr453012815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása