atom

Nagyvárosi dalok egy őrségi pajtában - Budapest Bár koncerten voltam

2010.08.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Nagyvárosi dalok egy őrségi pajtában - Budapest Bár koncerten voltam Tovább

Tegnap este elmentünk Őriszentpéterre, a Hétrétország - a szerek és porták fesztiváljára, hogy beüljünk két órára egy pajtába, egy budapesti bárba. Kicsit képzavaros lehet, tehét tisztábban: Budapest Bár koncert volt a pajtában. A "pajta" kifejezés alatt egy nagy területű fedett, viszont oldalról nem teljesen zárt építményre gondoljatok, amiben van színpad, nézőtér, dobogó, miegymás. (Fotógaléria a képre kattintva!)

 

Szóval tegnap este koncerteztünk, s nagyon jó volt a koncert, szinte észre sem vettük, úgy röppent el az a két óra, a formációból csupán Szűcs Krisztián és Kiss Tibi hiányzott, utóbbi épp nyaral, így a slágert (Szívemben bomba van) Lovasi András énekelte Németh Jucival, de szerencsére volt humor is bőven az előadásban, így még jól is jött ki a Bandi-féle Tibi-imitálás:)

Először voltam a Hétrétország fesztiválon, bevallom csak hallomásból ismertem, annak ellenére, hogy alig hatvan kilométerre van tőlünk és idén már 10-edszer rendezték meg. A tegnapi koncert is frankó volt, zuhogó esőben is, szúnyogmarta sebekkel, de jó volt. Egy kis nagyvárosi kávéházi hangulat, esti bár érzet, igazi Pesti dal némi cigányzenével, egy őrségi pajtában. Tetszett. A legutolsó szám pedig kiváltképp, Cseh Tamás Budapest-jét énekelték el a fiúk - imádom ezt a számot ebben a feldolgozásban. Itt is egy videó, igaz ezen mindenki énekel s kicsit más a hangulat, de linkelem, hogy tudjátok mire gondolok:

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr232232056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.08.19. 08:47:00

Most nagyon írigy vagyok,álmaim netovábbja,hogy egyszer eljussak az Őrségbe (sajnos elég messze van tőlünk,na de majd egyszer!:-),a Budapest Bár meg hab a tortán,nagyon jó lehetett.

-Ani- 2010.08.19. 17:34:44

Én is irigykedem! :)
süti beállítások módosítása