atom

*megjegyzés* - majd mondatolva csak most magyarázva

2010.05.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
*megjegyzés* - majd mondatolva csak most magyarázva Tovább

A héten nem maradt sok mondat meg a fejemben, így megint ki kell hagynom a mondatokbant, hiszen a diáknapok és a betegségem okozta elegy nem hatott jól memóriámra.

A diáknapok
Az ilyen rendezvényeket (diáknapok, gólyatábor) mindig várom, mert sok ismerőssel találkozom, sok új arcot ismerek meg és persze egész nap ott lötyög a kezünkben egy-egy pohár vizezett sör, ami a nagy melegben jól esik. Idén más volt az egész. Nem volt sörözés, napi 1-2 pohárral ittam, helyette tömtem a fejembe a negrót és ittam mindent, ami nem szénsavas és nem hideg. Összességében kicsit gyenge volt ez a pár nap, a Bikini és a Belga nem volt számomra nagy durranás. Igazán Hadházi fellépésének örültem a legjobban, meg annak, hogy találkoztam ismerősökkel. pont.

Fotózzatok délután ötkor!
A New York Times felhívása szerint a világon még sokan-sokan-nagyon sokan mások ugyanabban az időpontban (nagyjából) fognak készíteni egy-egy fotót. Ez nálunk Május 2. 17:00 óra. Én nem is tudom merre meg mit, de valami képet csinálok, vegyek már részt benne, ha már egyszer van:) Részletek itt.

Lecseréltem a három éves a blogom bejegyzésben a képet, egy blogomhoz méltó, rám jellemző fotóra. Erre:)

Tegnap Thanks Jimi volt Szombathelyen, és játszotta sok gitáros a Hey Joe-t. Okés, arra nem számítottam, hogy megdöntik a Guiness-t és lenyomják az 1581 gitárost, de bevallom őszintén: azt hittem kicsit több gitáros jön ki a térre, hiszen elég sokan vannak a városban és ennek ellenére kevesen voltak a pengetők. No majd ezt is megszokják, aztán jövőre már többen jönnek ki:)

Annyira fáj a torkom, hogy Erős Pistás levest, rengeteg mézes, illetve citromos teát iszom, és vettem paprikát is, hogy még egyek C vitamint. Remélem elmúlik már ez a fitty-fene, mert unalmas betegnek lenni, jó időben és viszonylag eseménydús hétvégén otthon gubbasztani, sálba tekerve. Nem voltam sehol, csak tegnap a gitáros műsoron (fél óra), meg pénteken a Terrakota koncerten.

Ma már eszem hagymát is, némi rántottával, mert kaptam tojást Orsitól. Remélem ez a sok minden jót tesz és eredménye is lesz. Ha nem, akkor hétfőn megveszem a múltkori kommentben írt öblögetőt (azt hiszem), meg jódot, meg mindent, amit mondtak, csak nem fogadtam meg. Kucc-kucc.

Szóval jövő hétre próbálom észben tartani a mondataimat, ha már az első kihagyás után jött rögtön a kérdés: "Nem lesz már? Miért nincs?" - de a Diáknapok alatt Hanzs kolléga is jelezte, hogy jó "rovat", irigyli kicsit: így most váltva képmutató felfogásra: továbbra is írom, mert ha már van, és irigylik is, akkor csinálni kell. Ha van egy Ferrarid, de a Trabantodat irigylik, akkor vasárnap kiviszed a kétüteműt egy-két körre, hogy villants vele? Nem!? De! Pont.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr201966826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.05.02. 20:28:42

Szegény kisfiam, még meggyógyulni sincs időd. A képen is látszik, hogy fáj a torkod. :( Erikék bezzeg... :)))
süti beállítások módosítása