atom

Ki hogy látja 2 - meccsen voltam

2010.03.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Ki hogy látja 2 - meccsen voltam Tovább

Vasárnap ismét belekóstolhattam a falusi labdarúgó mérkőzések, többek közt szotyihéjas, üvöltözős, fröccsszagú kultúrájába. Két meccsre mentünk el Orsival fotózni, lévén, hogy neki jobb dolga nem volt, s így tartotta bennem valaki az erőt: Már csak 'ennyi és annyi' idő van hátra, kibírod!

Az első meccsen - ott sok volt a szotyi, kevés az üvöltés, viszont folyamatosan voltak a földre látványosan csúszó/boruló játékosok. Rögtön azzal kezdtem, hogy a pálya melletti földeken csináltam pár természetfotót.

Aztán Orsi szólt, hogy most nem vadlesen vagyunk, úgyhogy figyeljek a pályára. Azt tettem. Hogy mit láttam én? Nos ebből a bejegyzésemből kiindulva nem azt, amit kellett volna.

A fehérpólós fiatalember repülőset játszik és eflut a földön fekve diszkózenére tomboló rózsaszínpólós ember mellett. Mindeközben a háttérben egy labda lebeg.

A diszkózenére tomboló játékost látva egy másik rózsaszín felsős fiatalember is örömtáncra perdül, közben a földön fekvő férfi a lebegő labdát figyeli.
 

A fehérpólós fickó hátáról leugró rózsaszín hármas int a barátainak, hogy várják meg, mert beszáll a lebegő labdát nézni, mivel a feketeruhás bácsi megtiltotta a lovacskázást.

A nyelvét nyujtogató játékos, akinek jobb lába vastagabb és rövidebb épp dacosan elindul, a mögötte lévő barátja pedig figyelmezteti, hogy nehogy rálépjen a lebegő labdára.

A pálya szélén álló emberek nem nézik jó szemmel, hogy páran rákjárásban akarnak játszani.

A fehérpólós játékos tombolva rohan a bíróhoz, mert valaki véletlenül a másik csapatba választotta be hátára nőtt sziámi-ikertestvérét. Annyira mérges, hogy még a lebegő labda sem érdekli.

A rózsaszínpólós mágus lebegve üvölt rá a mögötte lévő fehérpólós emberre, hogy ő megijedjen. Mindeközben bal kezével megtámasztja csapattársa fejét, aki észrevett egy lebegő labdát a közelben.

A fehérpólós és a rózsaszínpólós játékos ellenkező irányba ugrik, a feketeruhás férfi e szép mozdulatot látva elgondolkodik, hogy moderntánc-koreográfusnak kéne mennie.

A kékfelsős férfi jobb kisujját elkezdte rágni a mögötte lévő férfi.

Nagyon pihent voltam... Scusi...

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr971877925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndavid42 · http://flickr.com/ndavid42 2010.03.30. 12:01:40

Jóóók :D (A L'art pour l'art társulatos Vinetu előadás jut eszembe róla, nem véletlen? :D )

Atom · http://atom.blog.hu 2010.03.30. 15:54:57

@ndavid42: Köszi:) Nem direkt a hasonlóság, de lehet, hogy tudatalatt a belemagyarázós-mesélős ötlet onnan jöhetett:P

Olya 2010.03.30. 22:18:37

Bambi...:D Jót derültem ismét! :D Élőben sem volt semmi! ;)

-Ani- 2010.03.31. 16:26:09

Nekem is rögtön Dolák-Saly hangja ugrott be. :)))))))
süti beállítások módosítása