atom

A felgyorsított idő 2 - San Fransisco nyár - time lapse

2009.09.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
A felgyorsított idő 2 - San Fransisco nyár - time lapse Tovább

Ismét egy újabb Time Lapse felvételbe futottam bele a stipistop-on. San Fransisco, nyár. Nagyon szép a videó, annyira jól össze van rakva, hogy egyből bloggyanúsnak találtam. Épp tegnap beszélgettem órákon át Anitával amerikai útjáról, ami alatt San Fransisco-ban is járt. Élmény volt hallgatni mások élményeit, a történeteket, azt, hogy mennyi híres helyen jártak, és minden mást amúgy is. Az kifejezetten tetszett a sztoriban, amikor elmesélte, hogy még kiskorában volt egy kép a szobájában a Golden Gate hídról, arról álmodozott, hogy egyszer eljut oda, és amikor a hídon sétáltak eszébe jutott az emlék, a kép, s leesett, hogy épp akkor vált valóra egy álom.

Ilyen elven számomra az egész világ egy álmom, szeretném életem során megnézni annyi szegletét, amennyit csak lehet, s persze ezt majd közzétenni blogomon:) Az már biztos, hogy rágyúrok az utazásra. Valamikor csak elkezdem azt is:)

Nos, e videó láttán és Anita beszámolója után kifejezetten kedvet kaptam egy San Fransisco-i utazásra, valaki a hétvégén ráér? Elutazhatna, én meg bebújok valamelyik bőröndjébe:) Nah, kukker a gyönyörű vidit!

Another Cloud Reel... from Delrious on Vimeo.

Egy Canon EOS 5D Mark II fényképezőgéppel készítették a fenti remekművet. Véleményem szerint profin fotózott, változatos és kitűnő munka, hangulatos zenével...

Előző time laps felvételes bejegyzésem ide kattintva.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr461404477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.09.25. 09:59:46

Ez jó kis bejegyzés volt.Hmmm,de jó is lenne utazni (egyedül csak a piszkos anyagiak állnak útban.)Ha nagyon sok pénzem lenne,és időm az El Camino tutira szerepelne a tervek között (meg még sok egyéb.Itthon pl. az Országos Kék-túra vagy a Dé-l magyarországi Kék-túra útvonala.Na jó lehet ábrándozni ,aztán hátha teljesülnek az álmok(az enyém pl. az,hogy egyszer visszamegyek Szenpétervárra meg Petrodvorecbe,imádom ezeket a helyeket.10 évvel ezelőtt voltam ott)
mkdsz.hu/index.php?Itemid=77&id=3630&option=com_content&task=view

-Ani- 2009.09.25. 19:45:08

Hm.....Ej! és bocs.....
Mi lenne ha Anita utazna vissza?
Esetleg az ő bőröndje?... :))))
süti beállítások módosítása