atom

Ne ijesszetek meg, mert felrobbantom a fejem! - hülye álmok

2009.09.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Ne ijesszetek meg, mert felrobbantom a fejem! - hülye álmok Tovább

Van ugye a Kész átverés show (ha még van). Abban már volt egy-két olyan átverés, ami kicsit ijesztőre sikeredett (mármint az átvert fél számára). Aztán nem tudom, hogy ki mennyire ismeri, de vannak Amerikában azok a durva átverések (Scare Tactics), ahol igazság szerint halálra rémítik az embereket, láttam már ilyen műsort, azt hiszem egy-kettő kikészített volna idegileg.

Megijednék
Kikészített volna például az, amikor egy kis hegyi faházban egy társaság tagjai elkezdenek eltűnni, egy-kettő véresen visszarohan a házban, az ablakban meg feltűnik egy hoki-maszkos macsatés ember (mint Jason). Aztán megijesztett volna, amikor az Ahová lépek szörny terem című film történetére alapozva egy. Az sem lett volna túl szuper, amikor egy bébiszitter szembesült egy gyerekszobányi beszélő, mozgó játékkal, vagy amikor egy másik fiatalra rátámad egy mutánsszerű törpe egy laborban.

Miért ne ijesszetek meg átverősen és durván?
Azt álmodtam, hogy: egy kétszintes házban laktunk (az egész család). Először mindenféle idegenek lepték el a kérót, bejöttek maguktól bulizni. Ezen már kiakadtam, a kanapén ugráltak, kiöntöttek mindent stb. Tudjátok, amolyan szétdöntik idegenek a házat szitu. Felmentem az emeletre, hogy átgondoljam mit tegyek, a lentiek levegőnek néztek. Ekkor megjött egy baromi jó nő (mellesleg a barátnőm). Feledtetett velem mindent, éppen hogy végeztünk, kikelt az ágyból és magára kapva egy pólót indult ki a szobából, közben közölte, hogy a lent bulizó faszikkal alszik ma, de ne aggódjak, csak alszik.

Persze forrongtam a dühtől, és az aggodalomtól, hogy most így mi a franc van, amikor egy nálam kétszer nagyobb ember berontott a házba (nagy kopasz) és elkezdte összeszedni az értékeket, laptopot, tv-t, ékszereket, mindent. Ekkor láttam, hogy az alsó szinten már minden romokban, a faszira támadtam, félrelökött, aztán valamit beszóltam, amire ő ledobott mindent, behúzott egyet, elindult felém, felkapott egy faltörő kalapácsot (mert az csak úgy ott hevert a földön). Én pedig bezárkóztam a gardróbba.

Hogyan robbantom fel a fejem?
Tehát bezárkóztam a gardróbba – a világ minden félelmével a nyakamban – aztán ütni verni kezdte az ajtót, üvöltötte, hogy megöl, elkezdte betörni a kalapáccsal, én meg az egész addig kialakult helyzetre és a pillanatnyi halál félelemre való tekintettel bekaptam egy amolyan dinamit méretű tűzijátékot, és amikor berúgta a kopasz állat az ajtót, akkor felrobbantottam a fejem.

Na hoppá, ugyanis itt kamerát váltottam. Kívülről láttam az esetet, a nagydarab kopasz betörte az ajtót, mellette állt az összes ember, aki szétszedte a házat, a barátnő, egy-két barát és mindenki amolyan: „meglepetés!” kiáltással és pezsgővel akart beugrani a gardróbba, csak nem tudtak, mert onnan előbb távozott reptiben gondolkodó szervem. Csend volt, s csak magam narráltam a történetet: „Na ugye látjátok?! Nem kell engem ijesztegetni!” – morbid volt az egész.

A megnyugvás: mégsem robbant fel a buksim
Amikor felébredtem megfogtam fejem, s nyugtáztam, hogy az egész csak egy hülye álom volt, de egyből eszembe jutott egy videó, ami nem igazi, de jól mutatja, hogy akár rosszul is elsülhet egy ijesztgetés:

 

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr971375539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása