atom

*megjegyzés* - A webkamera örömei

2009.09.07. 12:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - A webkamera örömei Tovább

Apám nemrégiben Ausztriában kapott állást, s mivel jó család lévén szeretünk naponta kommunikálni, ezért szükségessé vált valami csevegő telepítése apám netbookjára. A skype-ot telepítettem a gépekre, többek közt az enyémre is, hogy a kommunikációs lánc teljes legyen. Mivel msn-t max kéthavonta kapcsolom be, ezért teszteltem a rendszert pankeey-vel, hogy egyáltalán lássam azt is, hogy mit változott a skype az elmúlt két-három évben (kb akkor léptem be utoljára).

Persze rögtön webkamera bekapcs és ment a hülyülés. Felvettem a motoros bukósisakom és futottam a géppel a lakásban, a háttér mosódott, tisztára mint egy „bike-onboard cam”. Ezt persze abbahagytam, mert rájöttem, hogy nem engedtem le a redőnyöket és valószínűleg a szomszédjaim hülyének néznek, ha észreveszik a kis show-mat. Sorolhatnám még a temérdek hülyeséget, a fejjel lefelé lógástól az imitált wc-zésig. Ú na jó ezt még leírom. Szóval beszéd közben felemeltem a laptopot és elindultam vele, villanyt nem kapcsoltam, pankeey nem tudta mit csinálok, csak a monitor által megvilágított arcomat látta. Aztán ráirányítottam nagyjából a wc kagylóra a kamerát és felkapcsoltam a villanyt.
„Ne már, hogy most nekiállsz sz*rni?!” – persze nem álltam neki, csak úgy tettem:P Muhaha. Örül a gyerek, ha webkamerája van:P

Itt egy pillanatkép az estéből.

Elvoltunk. Vicces dolog ez az internet:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr21362002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.09.07. 21:51:06

No, ezt nem sikerült nekem elmentenem.... ha ha... nagyon komoly! :)))

pankeey 2009.09.08. 01:20:16

hol a tobbi kep??? ;Đ
süti beállítások módosítása