atom

Al Pa Niro meg a Robert De Cino, és egy városnyi szikra - filmajánló

2009.06.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Al Pa Niro meg a Robert De Cino, és egy városnyi szikra - filmajánló Tovább

Igen aktívan telt az elmúlt egy-két napom, már ami a filmnézést illeti. Hosszú éjszakákból csináltam így rövidebbeket, no meg délutáni programnak vasalást. Láttam két jó és két jobb filmet is, majd így-úgy pöty-pöty a jobbakról két gondolat, de nem több, hiszen a filmes blogoknak is megvan már a tábora, én meg ugye ebben a vegyes izében próbálok valahogy evickélni...

Az egyik film, a törvény gyilkosa, Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével. A két legenda ismét egy filmben - egy kissé megcsavart történetű krimi, egy igazságosztó sorozatgyilkossal és két lassan nyugdíjas nyomozóval. Robert De Niro és Al Pacino - ez nagy durranás, hiszen a két legendának számító öreg legutóbb a Szemtől szemben című filmben megmutatta, hogy elfér két dudás egy csárdában. Nos itt az újabb film, a Törvény gyilkosa (Righteous Kill) DVD-je, amire kicsit jobban vártunk a kelleténél. Itt kicsit kiüti egymást a két színész, de azért csavart sztorit kapunk a lemezen.

S tényleg jó film volt, csak kicsit egyszerű krimi lett belőle. Filmajánlóm ide kattintva olvasható.

A másik film a Szikraváros. Őszintén, először azt hittem, hogy valami sci-fi varázs fog villogni mindenféle hiper-szuper technológiával a DVD lejátszóból, aztán felpörgött a korong és csak-csak nem ugrottak rám a megvadult bányász-droidok mindenféle vakondtúrásból/alagútból.

Egy kalandos mese arról, hogy mi történt amikor eljött a világvége a Földön, és hogy éltek ezután a föld alatt az emberek. Egy utazás az óriás vakondok és a fény városába, ahol kétszáz év után pislákolni kezdenek a villanykörték.

Annyira jól elképzelték a készítők ezt a föld alatti várost, a macskaköves utcák, ódon villanyoszlopok, sok-sok villanykörte, ruhaszinten pedig természetes anyagok. Hangulatos családi film, akár egyedül is nézve. Imigyen kicsit lazábban is, vettem  filmajánlómba Filmajánlóm ide kattintva olvasható.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr791164710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.06.05. 14:13:34

Tóni! Szikravárost akarok! :)))
Nagyon jó lehet! Lécci, lécci....... hozd el! :))

androméda 2009.06.07. 23:14:03

Jó lehet a Szikraváros, de nem is írtad, hogy egyik kedvencem, Tim Robbins is játszik benne.
süti beállítások módosítása