atom

Húsvét-sztori meg locsolóversek - meg én

2009.04.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Húsvét-sztori meg locsolóversek - meg én Tovább

Szóval kezdeném is a szokásos formulával, miszerint Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves olvasómnak, sok nyulat meg miegymást, holnapra meg sok locsolót a hölgyeknek!

Aztán kitérnék apróbetűsben arra, hogy megértem a sok nőt, aki már a falra mászik a locsolók hallatán, mert elegük van minden évben a huszonötödik zöld-erdős fiatalember 20-ik illatú pacsulijától.

Aztán az ortodox olvasóimnak üzenem, hogy majd később olvassák-e bejegyzést, és nekik akkor kívánok boldog nyulat! A hitetlen olvasók meg hitetlenkedhetnek továbbra is, ők ünnepeljék a tavaszt húsvét napján.

Nah, akkor ajánlanám is a húsvétos hagyományokról szóló rövid ismertetőt, amiből azért kiderül, hogy honnan jöhetett a nyúl, és miért van tojása. Ezt ide kattintva olvashatjátok.
Nem mélyültem jobban el a témában, hiszen ezernyi oldal foglalkozik a húsvéttal, nekem már annyira ne kelljen:P

Locsolóverseket is szedtem össze párat. Konkrétan van pár kedvencem köztük, de most nem akarom eldönteni, hogy melyiket emeljem be ide, így inkább akit érdekelhet itt elolvashatja a humoros locsolóverseket. Talán még lesz a mai nap folyamán annyi idő ebéd után, hogy megtanuljon egy-kettőt valaki, de még azelőtt, hogy nekiállna nyulat fogni az udvaron a sok nemes házi szesztől.

Óvatosan az itallal, nehogy róka legyen a nyúl helyett!*

 

*tapasztalatokra alapozott felhívás

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr531060339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása