atom

Vágyp*cs meg a kéjbűzgyűrű - trágár szókirakó

2009.01.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Vágyp*cs meg a kéjbűzgyűrű - trágár szókirakó Tovább

Az évek során (amikor még nem volt blogom) felgyülemlett telefonnal készített fotóim (amikor még nem volt digitális fotómasinám) közt böngészve egyet-egyet megosztok veletek.

Régebben nagyon sokat scrabble-öztünk a családdal. Jó szórakozást nyújtott a szókirakó, lehetőséget adva az olyan szavak megszületésének, mint az "átsültmacista". Ez utóbbit én követtem el és sikerült megmagyaráznom jelentését, hogy pontokat kaphassak érte.
Egyszer balcsin kitaláltuk valakivel egy szimpla játszma után, hogy legyen trágár-szókirakó. A szabály annyit változott, hogy csak nyomdafestéket esetenként nem tűrő jelzőket és szavakat rakhattunk a táblára.
A játszma végén ez így nézett ki. Aki jobban bele akar látni a szólabirintusba kattintson a képre, nagyobb lesz, viszont a minősége nem javul!

A címben a csillag (*) az "ö" betűt jelöli, csak nem szeretném leírni a hím testrész ezen nevét, nehogy a keresők bezavarjanak, amikor valaki az említett szervre keres.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr13898786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2009.01.27. 21:35:14

Mi a normál játékban is rendszeresen rakunk ki trágár szavakat... :D

Törzsvendég:-) 2010.09.26. 18:32:29

Vettem ma egy puzzlet:
www.amazon.co.uk/Schmidt-Spiele-Pieces-Jigsaw-Shooting/dp/B000E0HVKS
Na nem itt,csak ezt,lehet kirakás közben az én számat is elhagyja egy-két trágár szó.:-)
süti beállítások módosítása