atom

*megjegyzés* - eltávolított youtube videók

2008.12.14. 15:19 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - eltávolított youtube videók Tovább

Megannyi bejegyzésem tartalmaz youtube-ról beágyazott vidókat. Többször találkozom azzal a jelenséggel (sajnos), hogy időközben eltávolítják a videókat a youtube-ról, általában jogvédett tartalom miatt. Persze nem tudom folyamatosan monitorozni, hogy a több száz bejegyzésbeli videóból mely aktív még s melyik nem, így elnézést azoktól az olvasoktól, akiket videónézésre csábítok s közben nem indul el a kisfilm. Épp tegnap javítottam fel két bejegyzésemet, melyben több videó is így járt, morgolódtam is, hogy csínyján kell bánnom ezek beillesztgetésével, erre ma reggel meg az fogad, hogy megszakadt a vasárnapi sorozatom. Dan Clark agyament videóit illesztgettem be vasárnaponként, aztán most azt látom, hogy már egyik sem él:( Az előző Dan Clark-os bejegyzéseket sajnos nem tudtam pótolni, de szerencsére a mait le tudtam cserélni indavideo-sra. Még lesz pár, csak azért is!
Elhiszem és megértem, hogy jogvédett a cucc, nem azért csinálta valaki, hogy ingyen nézzük, engem más zavar. Az említett Dan Clark sorozatot jelenleg nem találtam sehol, nem lehet beszerezni magyarul sem dvd-n sem más hordozón. Legalább adjanak esélyt, hogy megnézhessem. A youtube-on egy embernél volt fent az összes rész magyarul. Levetették... Na mindegy...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr84822384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor2 2008.12.14. 18:12:55

Ezek a szemét cenzorok.

charlie 2008.12.14. 18:58:28

ja, bekeményítettek most a youtubén. mást is vesznek le ezerrel. eladhatóvá akarják tenni.
süti beállítások módosítása