atom

Ha van fölös 270 millád vagy egy villád - Ferrari Enzo a hasznaltauto.hu-n

2008.08.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Ha van fölös 270 millád vagy egy villád - Ferrari Enzo a hasznaltauto.hu-n Tovább

Nemrégiben akadtam rá erre a hirdetésre is a hasznaltauto.hu-n. Szerintem sokaknak (mint nekem is) még nem számít hétköznapinak az, hogy egy autóért akár 270 milliót is el lehet kérni. Értem én, hogy vannak egymilliárdos kocsik is, nem arról van szó, csak furcsa így látni, egy ilyen oldalon hirdetve, hogy itt van, vidd és még ingatlant is beszámítok.
Lehet, hogy csak az én szemem akad meg az ilyeneken, és ez másoknak teljesen természetes. Sőt! Tuti, hogy perceken belül találnék drágább hirdetéseket is a neten, ha keresgélnék picit, de nem keresek, elég nekem ez az Enzo. Melynek hirdetése tartalmazza a legrosszabb (bár az eladó szempontjából a legésszerűbb) kikötést: "Próbaút kizárva" - nem mintha jelentkeztem volna.. ..odamennék Seicentoval.. haha... ..az Enzo már kerítésen keresztül megenné szegény Luigimat...

(Klikk a képre, nagyobb lesz!)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr92559715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2008.08.18. 10:41:54

Engem lehet, h érdekelne, de csak akkor hogyha van rajta vonóhorog!

Tommi 2008.08.18. 11:31:06

Engem meg csak tetőcsomagtartóval...
süti beállítások módosítása