atom

Többfunkciós munkagépek - ha máshogy nem megy evezni, tolni, emelni is jó a "kanál"

2008.06.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Többfunkciós munkagépek - ha máshogy nem megy evezni, tolni, emelni is jó a "kanál" Tovább

Van úgy, hogy nincs valami a közelben avagy nem áll esetlegesen egy eszköz a rendelkezésünkre és akkor abból kell gazdálkodnunk amink van. Legegyszerűbb példa erre, amikor a deszkán trónolva észrevesszük, hogy üres a guriga és a kezünkben szétnyitott újságra sanda pillantást vetünk.
Az első videóban egy leleményes orosz markolóst láthatunk, ki "evező híján" a gép végén lévő kanállal bír haladásra egy méretes hajót.

Hasonlóképp az előző ötletgazdához képest járt el a következő orosz traktoros, aki egy műszaki hiba végett másféle meghajtást választott a munkagép számára. Valószínűleg nem akarta a helyszínen hagyni a verdát és "ha törik, ha szakad" elvet szeme előtt lobogtatva hazajuttatja a gépet.

A harmadik résztvevő az akrobatikus bobcat csapatból került ki, táboruk elég népes. Többféle videó és rekord is bizonyítja, hogy a mini-markolókkal való bravúros közlekedésnek megannyi módja van. Jelenleg én csak egyet szeretnék bemutatni, amely az előzőekhez képest a gépkezelői-kreativitás világát tárja fel előttünk, ha nincs a közelben esetleg rámpa.

Hasonló videónak még ajánlanám ezt vagy ezt vagy azt a sokat ami a youtube-on van:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr52542912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2008.06.29. 09:46:59

Tyűha... a harmadik számomra teljesen új volt. Igazi street-fighter, aki számára nincs akadály. :D

Petrány Sándor 2008.07.02. 16:50:21

jó vazeg.
süti beállítások módosítása