atom

Ijesztegető motoros és megmerevedett ebek

2008.06.20. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Ijesztegető motoros és megmerevedett ebek Tovább

Tegnap szokás szerint a Pannonia-ringen fotóztam (motorsport.photobudai.com), aztán csak úgy gyűlt a "bonus" mappa tartalma. (A "bonus" mappanevet még pankeey honosította meg az egyik Toni Mang-os rendezvényen. Egy bonus nevű mappába tette az összes "nem normál" képet, melyek a motoros fotók közt megbújtak.)
Tehát épphogy "felnőtt lettem" avagy már nem diák, máris a szívbajt hozza rám (vagyis csak majdnem) egy motoros tegnap. Épp a versenyt illetve a versenyzőket fotóztam (az egyik egyenes szakasszal majdnem szemben pontosan a kavicságy legszélén állva), amikor az első helyen haladó Kawasakizöld Kawasaki elcsúszott. Két-három kattintás után felfogtam, hogy felém tart, ezért adrenalinbombával a szervezetemben nyakigláb menekülni kezdtem.



"Éreztem, ahogy kisebb kavicsok szóródnak rám, melyeket a motor "pattintott" fel csúszás közben." - nyilatkozta blogunknak én. Mikor már valahol a "pálya másik végében" loholtam megfordultam, hogy vajon kerget-e még a zöld seggrakéta vagy sem. Szerencsére megállt, mint ahogy a szívem is tette volna, ha nem mozdulok. Nos az a "vicces", hogy ha Clint Eastwood tekintetet felvéve nem mozdulok, akkor gyönyörködhettem volna egy lábaim előtt megálló motorban, mivel az eredeti koordinátáimtól 30-50cm-re állt meg. Persze a Clint Eastwoodos tekintetetemet pont otthonhagytam, így inkább rohantam az objektum elől:P Felhívom olvasóim figyelmét, hogy a fénykép elkészítése során senki sem sérült meg (csak a motor), de azért ne próbáljátok ki otthon. "Én szóótam!"

Szintén bonusmappából való az a pár kép is, melyeken két Hund látható. Hirtelen oldalról még montázsnak is elmenne, de nem az. Ez a két eb tényleg ennyire egyformán figyelt:P

Nagyon jólnevelten

Nagyon mereven


És a végére még egy kép egy nagy fekete Magnumról, melynek oldalát mindenféle spanyol bika tarkította, "gondolom valamilyen autóra" utalhat.


És hogy mi volt a kamion pótkocsijának a belsejében?
- Hát a K.I.T.T.!
- Ez melyik idióta volt? ??? ... Na ne is jelentkezzen, mert ez nem a Knight Rideres kamion!*
Szóval azt majd egy másik bejegyzésben taglalom, hogy mi volt a rakomány. Csak nehogy valami szemfüles szakértő addig lefüleljen:P


* a skizofrénia első jelei tapasztalhatók a szövegben.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr11530071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása