atom

Kelet varázsa nyugaton - fotó-videó

2008.05.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kelet varázsa nyugaton - fotó-videó Tovább
A hétvégén Kőszegen jártunk Lacival, a Kelet varázsa nyugaton III Táncfesztivált mentünk fotózni, hogy hízlaljuk a hamarosan induló vaskarika.hu galériáját:)
Este hétkor kezdődött volna az előadás a Várszínház színpadán, viszont az esőre való tekintettel az egész műsort beköltöztették a Lovagterembe.

Novák Viki, Nieto Mercedes, Virág Judit és tanítványaik léptek színpadra különféle hastáncműfajokkal illetve azok fúzióival. Nagyon tetszettek a produkciók, főleg Nieto Mercedes tánca és Tribal Paganicae egyik tagjának modernebb (elektronikusabb) zenére való koreográfiája. A közönség tapsolási együtthatóját figyelve mindenki elégedett volt az előadással, még mi is élveztük, hogy Lacit idézzem: "a nézőkén keresztül" - a fotósok már csak így látnak:P
Összeállítottam egy videót a képeimből, az egyik műsorszám alatt elhangzó zenére, lusta voltam feltölteni a fotókat, majd a vaskarikás galériámat belinkelem. Addig nézegessétek Laci képeit és az alábbi videót:


Kicsit elcsúszom ezekkel az eseménybeszámolókkal, a légitúra, a diáknapok és a motocross fesztivál még mindig nem publikálódott eme helyen. Kezdem úgy érezni néha, hogy napi szinten mégtöbb órát kéne a gép előtt töltenem, de kinek van erre ideje?!:P
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr11492741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harle · http://harlequin.blogter.hu/ 2008.05.30. 23:05:17

Anyám...de furi Laciként viszontlátni magam... :))
süti beállítások módosítása