atom

Transformers - filmajánló

2007.07.31. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Transformers - filmajánló Tovább
Nem vagyok egy nagy transzformersz rajongó (bár nekem is volt kölyökkoromban egy-kettő), de a filmre azért kiváncsi voltam, megnéztem és szerintem jó volt (e mondatom végett valószínűleg a Magyar Transformers Funclub már küldi is a tiszteletbeli tagfelvétel oklevelét, a szájenszfiksön és egyéb fantasztikus műfajú képregényátiratokat utálók pedig már olvasztják az ólmot a fülbeöntésemhez:P).
Ízlések és ficamok, kinek mi. Szerintem ott van minden digitális effekt ahol kell lennie és még a sztorit is sikerült összehozniuk érdekesre. A Marvel képregények átiratai közül kiváltképp jó, a Pókemberhez képest jobb, érdekesebb. Aki csípí ezt a műfajt ne hagyja ki!
(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
"Cybertron az alakváltó robotok hazája, akik mindannyian képesek valamilyen géppé átváltozni, így álcázzák magukat. A Transformereknek két, egymással háborúban álló csoportja van: a szabadságszerető Autobotok, Optimus Fővezér vezetésével, akinek egy 18-kerekű teherautó az ingkognitója; és a gonosz Álcák, akiket a repülőgéppé alakuló Megatron vezet. Az Autobotok és az Álcák véget nem érő harcot vívnak a Kocka megszerzéséért; azért a rejtélyes életerőforrásért és üzemanyagért, ami valamennyiüket élteti és mozgásban tartja." (forrás: moziplussz.hu)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr74124995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása