atom

Tankolási problémák este balcsin és egy hajszál híján elgázolt szakács

2007.07.25. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Tankolási problémák este balcsin és egy hajszál híján elgázolt szakács Tovább
Tisztában vagyok azzal, hogy kell pihenni és az éjszakai pótlékok is sokat tesznek ki, ill. azzal is, hogy az összes kútrablás éjjel zajlik... ...de! De én, mint egyszerű halandó nem tudtam mást csinálni, elindultam ahogy tudtam Fövenyesre (északi oldal, Tihanytól kb 10km) fél 12 körül (este) a múlt héten. A 84-es útról letérve vettem észre, hogy alig van benzinem. Gondoltam majd Badacsonyban vagy környékén biztos lesz benzinkút, és volt is, csak épp zárva találtam. Hajnali egykor robogok tovább a révfülöpi benzinkút irányába, amit észre sem vettem, úgy mentem el mellette, gondolom zárva volt, mert ha nyitva van, akkor biztos kiszúrok egy nagy fénylő objektumot a sötétben. És akkor mit tehettem? Spórolós 60-80-as tempóval folytattam utam Fövenyesig és másnap irány Balatonfüred. Azért ez kész vicc. Felfogtam már az évek alatt, hogy Balatonfüreden van a legközelebb (13km) bankautomata, de hogy benzinkút nincs az út mellett az északi oldalon este nyitva az említett útvonalon, kicsit még új. Majd legközelebb Sümegen tankolok és kiírom a külföldieknek, hogy ők is ott tegyék este, ne várjanak balcsiig...
Minden rosszban van valami jó (kivéve Kiszel Tündében), mert a spórolós tempó miatt könnyebben ki tudtam védeni Zánkánál az út szélén ácsorgó szakács-táblát. Ezek az olyan ember alakúra körbevágott és festett éttermi csalogató táblák, amiket egyesek részegen szeretnek átköltöztetni az étterem mellől. Nem tudom vajh ki lehet oly barom, hogy egy sötét kanyarban kitegye az útra, szerencsére csak a szélére tette, mert ha középen van, akkor esélyem sincs kerülni, aztán ki tudja, hogy reagáltam volna. (1. továbbmegyek és összetöröm a kocsi elejét 2. befékezek és kicsúszom a kanyarból, vagy mázlim és az úton maradok 3. elrántom valamerre a kormányt, ami nem tudni hogy végződött volna) Mindenesetre levonszoltam a stoppoló szakácsot az útról és bedöntöttem az árokba, hogy ne okozzon galibát, gondolom az étterem tulajdonosa nem örül az esetnek és nagyon hiányolja az eltűnt "munkaerőt". Jah, aki meg ott felejtette az utcán bek*phatja a f*szomat!
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr22124800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása