atom

Tudom mit kérek szülinapomra

2007.05.31. 13:40 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Tudom mit kérek szülinapomra Tovább

Hétfőn Zsóttival a Pannonia Ringen voltunk, hogy megtanuljak valamilyen formában száguldó seggrakétákat fotózni a PhotoBudai égisze alatt. (motorokat pályán, edzés és verseny közben) Pünkösd lévén ünnepeltünk a kereszténység és a Szentlélek eljövetelét, mi különösen, ugyanis megtaláltuk a Szentlélek autóját a parkolóban. Egy Ferrari F355 berlinetta a csodás jármű amit szívesen ölelgettem volna egy darabig, csak egy kicsit forgalmas volt a kocsi környéke ehhez. Szombaton lesz a szülinapom nyugodtan meg lehet lepni egy ilyennel. (Anya! Találtam két eladó példányt is, a '99-es  csak 13,8 millióba kerül, de jó lesz nekem a '95-ös is 7,3 millióért, itt a link ahol megveheted: '99 F355 - '95 F355. Amerikai kocsi mindkettő, de nem érdekel a hamburgerszag és a kólafolt az ülésen, ha megkapom vállalom a szállítást) További csodás képek a tovább 'gomb' után:-)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr6589924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey · http://pankeey.cn 2007.06.01. 09:31:33

aszittem autot szeretnel

Atom · http://atom.blog.hu 2007.06.01. 10:21:56

Nem ez nem csak autó, ez Ferrari. Nem volt soha Lambo plakát a szobámban és Ferraris sapkám sem akadt, de elég ránézni és kezdem érteni mire is ez a nagy fétis... :-)
Te sem autót akarsz, hanem dihidrogént! (H2) :P 'lol'
süti beállítások módosítása