atom

Csontig

2007.05.09. 11:12 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Csontig Tovább

A csoporttársam Ádi, aki tehetségével hozzájárult a bungee-jumpingolásom felvételéhez nagyon jó videókat készít (ő az, aki "tejesdoboz akart lenni") Az első amit láttam, az Aloha verseny és a második is, a Balatonalmadi2007 (avagy Éljen május elseje) olyan fantasztikus vágásokkal lett összerakva, hogy azt az e szakmában dolgozó emberek megirigyelhetnék. Igen, ez most nyalásnak tűnik, de ezt a poént kilőttem már a címmel:P Maradjunk annyiban, hogy "baráti-marketing".


Szóval aki szereti a gördeszkázást az feltétlenül, aki peding nem, az csak úgy kedvtelésből nézze meg a videókat, mert jók, pörgősek, tartalmasak, profi munkák. Ádi pedig továbbra is alszik az órákon, ahogy ezt mindig is teszi, mert éjszaka nem pihen, ő csak vág és vág. (már nem élnék a gagyi szóviccel, hogy "nagyon vágja a vágást"...)



Addig is Hammer Time...

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr7473149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

st3 2007.05.09. 11:56:20

kösziiikösziiii!:D
süti beállítások módosítása