atom

Bungee-Jumping - Atom ismét túlélte

2007.05.08. 18:41 | Atom | Szólj hozzá! 8 komment komment
Bungee-Jumping - Atom ismét túlélte Tovább
Eljött ismét a nagy nap. Újra lehetőségem nyílt Bungee-Jumpingolni. A főiskola udvarán felálított daru környékén viszonylag kevés ember volt és szerencsére a nap is kisütött arra a pár percre. Nem is gondolkodtam sokat a dolgon, amint lehetett jelentkeztem.

(ha nem látnád a videót kattints ide)
Az első pár méteren még csak-csak, de később már nem bírtam remegés nélkül, a lábam rázkódását szerintem még a legkisebb szeizmológusi múlttal sem rendelkező darukezelő is érezte. Ahogy emelkedett a kosár, úgy emelkedett az adrenalinom is. Az alábbi párbeszéd zajlott le köztem és a kísérőm közt felfelé menet:
- Ugrottál már?
- Igen.
- Akkor nem is kell elmondanom, hogy mire figyelj.
- De...

Hallatszott kissé bizonytalan hangon tőlem, mert egyre magasabbra értünk. Végig lefelé bámultam, közben arra gondolva, hogy minek is kellett idejönnöm. Aztán megtekintettem a szombathelyi látképet (nagyon szép volt) és meghallottam azt a három betűt: "OKÉ!" - mondanom sem kell, hogy még egyszer átfutott rajtam a rémület, hisz nem szoktam minden nap hatvan méteres magasságból leugrálni, elég nekem a galéria a lakásban. Majd egy meggondolatlan pillanatban elrugaszkodtam a kosárból és rövidke mélyrepülésbe kezdtem. Kiabálni is tudtam idén, és most nem fogott el a halálfélelem, mint ezelőtt két évvel. Jó volt kifejezetten. Még humorizálni is volt időm, alkalmi denevérként fejtetőn lógva kiabáltam: "Van valakinél wc-papír?"
  Teljesen jó volt, bár ebben a fejjel lefelé pózban annyi vér áramlott a fejembe, hogy azt hittem szét fog durrani, amikor leengedtek kb 10 másodpercig nem láttam semmit, utána is csak fokozatosan egyre többet. (Szerintem a talpamtól a nyakamig az összes csepp vért a fejembeszorította a gravitáció:) Sajnos le kell, hogy mondjak Batman filmekben való főszerepi ambícióimról. Dolgom végeztével a jól megérdemelt sörömért pedig rohantam Gabeszhoz, amint az a videó végén látszik is:) Balra a képen látható a már javulófélben lévő szemem. (kicsit pirosas:P)
Jó, hogy Anyukám nem látott (utólag küldtem neki a videó linkjét:P)
Nagyon jó élmény! Aki nem próbálta még ne hagyja ki! Jót tesz a tériszonyosoknak is!

A fenti képen épp egy hülyegyerek látható, aki azt hiszi tud repülni. / Mégegyszer köszi a filmezést Ádi!
Tovább a poszthoz
8 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr5972842

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stommy 2007.05.09. 16:56:58

rulez! jó a zene, meg az ugrás is, én még nem mertem kiprobálni, de azthiszem legközelebb ha valahol lesza akkor leugrom. :D

Szani 2007.05.09. 19:35:25

Szió!
Jó eza blogos oldalad is,ha nem jobb,mint a másik:)
A bungee jumpingolást még énsem sem mertem kipróbálni,de mindig azt mondom magamnak,h majd legközelebb,ha lesz ....(stommy is így próbálja rávenni magát,ahogy elnézem:D)
Amúgy sztem láttalak fősuli udvarán 5 körül.De lehet má megin csak elnéztem valakit:O
Télleg,pankeeyvel mivan?Remélem jól érzi magát.
Na még további sikeres ugrásokat kívánok:)
ciao

Atom · http://atom.blog.hu 2007.05.09. 21:09:35

Köszönöm a blogdícséretet, haladnom kell a trendekkel, most abból építek várat amiből tudok, nem az életem napjaiból. Nem kell félni az ugrástól, ki kell próbálni, és meggondolatlan pillanatban leugrani:P
Igen, én mászkáltam ott ötkor, akkor végeztem a könyvtárban:D pankeeyről semmi infóm, ma szólítom fel emailben, hogy tájékoztasson. :D Üdv!

pankeey · http://pankeey.cn 2007.05.12. 15:22:23

koszi, meg elek&mozgok oszt majd szamolok en is!mondjuk en is ugrottam, csak kicsit alacsonyabbrol illetve a nagybetus melyvizbe.
az ugrasos szep kecses.., de ha legkozelebb nem szolsz elotte, hogy 'leugrassz 1 sorert', akkor osszekocolom a hajad ;p ;)
ahogy elnezem hamar lecserelted a barnanadragod ;)

na pusszcsi, ja es ikszde! >;

Attis(from Bátonyterenye) 2007.05.15. 00:13:05

Atom te egy állat vagy (ha úgy tetszik "denevér"). Faszán nézett ki a szemed; mennyi idő alatt tisztul le? Most gondolt el mi lenne velem aki magas vérnyomásos vagyok. Szerintem az én szemeim kiugrottak volna a helyükből :S. Amugy fasza bloggot hoztál össze tetszik, GRAT:)

Attis(from Bátonyterenye) 2007.05.15. 00:18:23

Ja és ezt a képsorozatot mindenkinek ajánlom megtekintésre :D:D:D:D:D:D
www.ranz0r.de/SPARTA/

Atom · http://atom.blog.hu 2007.05.18. 19:28:04

Üdv Sata! Ne AVP-z! A szemem úgy fél óra után már tiszta volt, a Te szemeid tényleg kiugrottak volna, de akkor lett volna legalább labda a házi ping-pong bajnoksághoz:P Szerintem, ha arra kerül a sor akkor Te a kezedre köttesd a kötelet, akkor nem durran be a szemed:P

Atom · http://atom.blog.hu 2007.05.18. 19:28:46

Ja, rosszul köszöntem, így kellett volna:
Üdv SatAAAAAAA!
süti beállítások módosítása