atom

Mondatokban

2011.10.02. 13:57 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Mondatokban Tovább

Beszélgetésben: Kicsit "exhibi" a csajom. - mondom, mire pankeey: Ja. Régen még hibicionista volt, de most már exhibicionista.

Reggeli ötletben: Ha marketinges lennék, akkor biztos csinálnék egy olyan reklámot, hogy a sárvári Sága baromfi-feldolgozóba berohanna éjjel rengeteg vámpír és nekiállnának szívni a kampókra felakasztott pulykák vérét. Ez lenne a Twilight Sága.

Szinonima keresésben: Hogy mondod másképp, hogy ihlette? - kérdi tőlem Bori, mire én: Várjál, hogy is van a ragozás. Ich lette, du lettest, er/sie/es ...

Kocsiban: Ja, csak gyanút fog. - mondja Bonyi, mire Bori: Az fura lenne, hogy ott ülne és fogna a kezében egy gyanút.

Rádióhallgatás közben: Open up your heart! - szólal fel sokadszor a refrén, majd megjegyzem Borinak: A szövege alapján ez tökéletes háttérzene lenne a szívsebészeten.

Társaságban: Elegem van abból, hogy kutyához hasonlítgattok! - mondja Bori, mire én: Ja fejezzétek be, engem is állandóan leugat emiatt...

Tévében: Ilyen elven mondhatjuk azt, hogy minél kövérebb valaki, annál ZÖLD-ebb, mert sokkal több szenet köt meg, így kevesebb szén jut a levegőbe. - állapítják meg viccelődve a National Geographic Channel-en egy műsorban. Zseniális, ha kövér lennék, most ez lenne a szövegem:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr743264023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozso82 2011.10.02. 23:39:31

látom az enyém ismét kimaradt...

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2011.10.03. 10:42:18

@zsozso82: ez vmi antológia? Nagyon jók :-) Egy egri haverommal megalapítottuk a Makrenyeket (Magyar Kreatív Nyelvművelők Köre), mi is szoktunk hasonlóakat alkotni.

De a következő az pont nem a mi agyszüleményünk:
Hogy mondják azt egy szóval, hogy "egy délvidéki város munkanélkülijei lovat temetnek"?
"szabadkapacitás"
(ha ezt vki nem érti, akkor forduljon hozzám bizalommal, nem fogom nagyon kiröhögni)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.10.03. 16:18:06

@antigocsi: Bonyhádi Zoltán haverunkkal jól kijönnétek...az ő viccei is fárasztóak :DDDDDD
süti beállítások módosítása