atom

Adios ZP! - elköszönés a Zöld Pardontól az Ocho Machoval

2011.08.03. 19:30 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Adios ZP! - elköszönés a Zöld Pardontól az Ocho Machoval Tovább

A múlt héten pénteken a Zöld Pardonban koncertezett az Ocho Macho. Júniusban is elkísértem őket, akkor már leírtam a megjegyzésem a bezárással kapcsolatban, így most ezt nem tenném meg újra - ugyanis a helyzet csak annyit változott, hogy nem állítanak országzászlót, a bezárás egyelőre ugyanúgy marad.

Így ennek tudatában (a jelenlegi állás szerint utoljára) lépett fel péntek az OM a ZP-ben, jóval előbb ott voltunk, mint hogy kezdődött volna a beállás, miegymás... Ismét szemügyre véve a helyet, továbbra is maradtam annál a véleménynél, hogy megértem a sok támogatót, aki a bezárás ellen van. Egyszerűen túl hangulatos ez a hely ahhoz, hogy bezárják. No mindegy, nem én lakom a közelben, nem én vagyok az, aki állítólag nem tud aludni a nagy zajtól már évek óta, aki rosszul van a sok szeméttől. Nem tisztem megmondani mi lenne a helyes.

 

A zenekar szemszögéből nézve persze az lenne a helyes, hogyha a szeretett koncerthelyszín nem zárna be, ennek érdekében le is mennek az ilyenkor várható interjúk, gesztusok, de valószínűleg, ha az egész ország lájkolná a "ZP bezárása ellen"-t, és felszólalna az összes előadó, aki ott megfordult valaha, akkor sem történne semmi, hiszen a politika valamiért az utóbbi időben nem mosott fület és nem nagyon hallják meg azt sem, ha sokan kiáltanak egyszerre. VAGY épp ez történik most, s a sok, évek óta panaszos lakos szava meghallgatásra talált. Nem tudom. Nem tudhatom, de mint mindig, itt is bűzlik ez az egész, és nem a földekről jön a trágyaszag...

Kicsit elkanyarodtam a témától. Pedig csak az utolsó ZP-s koncert képet és videóját akartam ajánlani, így meg is teszem, most rögtön. Galéria a képekre kattintva, videó pedig lentebb. Pörgős volt a koncert, hömbölödés a javából, de azért kicsit átlengte néha a tömeget a búcsú szele, s bár a zenekar nem búcsúzott, de e helyen mégsem találkoznak többet a budapesti közönséggel... - ha pedig igen, akkor ott nagy buli lesz:)

Adios ZP!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr53123478

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bezár a ZP 2011.08.17. 16:41:02

Hiába működne tovább a Zöld Pardon, az újbudai önkormányzat nem fogja meghosszabbítani annak szerződését.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.08.04. 10:22:59

a tippem a következő: A ZP egy jól menő vállalkozás, szép nyereséggel. És ez az ami valakinek szúrja a szemét. Rossz zsebbe vándorol a pénz.
süti beállítások módosítása