atom

5 kép a telefonból 35

2011.06.02. 23:35 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
5 kép a telefonból 35 Tovább

Ezen a héten, már megfogalmazódott bennem, hogy mi legyen az öt kép a telefonból, aztán Bori is megerősített, s a raszta színösszeállítás lett a nyerő (piros-sárga-zöld), mert a raszta szín szív örökké dobog:) Láttam egy biciklit a héten, amelynél rasztásabbat még nem láttam, le is kattintottam:

Ha már piros sárga zöld, akkor mutatom a cipőm, nemrég lett kész, ez az a fajta Superstar, amelyiknek cserélhetőek a csíkjai. Mivel eredendően fekete csíkok voltak benne, így cseréltem színesre, műanyag iratlefűzők hátuljából vágtam ki:)

Gyurika kérdezte a múltkor, hogy direkt van-e a vakumon ez a színösszeállítás, addig észre sem vettem, nem direkt volt. Persze most szín szerint sorba rendeztem.

A héten ettünk Kaktusz fagyit Timiéknél, persze rögtön kattintottam:)

S végül pedig az övtáskám logója. Egyébként megfigyelve egy csomó ilyen színes cuccom van nekem is, meg sokszor találkozik itt-ott ez a három szín. Jó összeállítás:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr772953017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása