atom

A víz ereje - orosz vízerőművek

2011.01.25. 11:26 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A víz ereje - orosz vízerőművek Tovább

Mindig is szerettem olvasni/nézni a különféle manufaktúrákról, kis műhelyekről, vagy hatalmas gyárakról, gigászi építményekről (talán ezért is nézem még mindig szinte tátva maradt szájjal a National Geographic Channel olyan műsorait, mint a Gyáróriások, a Feldarabolt óriások, Különleges építmények, stb...)

A neten is akad bőven látnivaló, bár ott sokkal jobban szeretek elmélázni fotók nézegetése közben, mint kisfilmeken. Azt hiszem itt a blogon is volt már párszor rá példa, hogy ilyen anyagokat tettem be. Nemrégiben volt a cipészes bejegyzés. Írtam arról is, hogyan készül a Valenki, vagy éppen a harangok. Megérint a technika és a tudomány, egy bizonyos része, ezért van az, hogy a két a legnézettebb csatornám közül az NGC az egyik.

A napokban egy négyoldalas, fotókon és információkon keresztül taglalt könnyű kis cikkre találtam, amelyben a képek és az egysoros képalák mondanak el mindent Oroszország legerőssebb vízerőműveiről. Akit érdekel, a képekre kattintva megnézheti az egész cikket.

Akit annyira nem érdekel, csak fantáziáljon arról egy kicsit, hogy milyen lenne egy Zorb-ban átgurulni a vízáteresztőn:) (extrémebb gondolkodásúak a Zorbot lecserélhetik gördeszkára, biciklire, bevásárlókocsira, fémtálcára)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr232611933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása