atom

Így készül a Valenki - az orosz filc csizma

2010.02.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Így készül a Valenki - az orosz filc csizma Tovább

Böngésztem a neten erra-arra, szokásos éjszakai szörfölésemnek ismét lett eredménye, ráleltem az orosz filc csizmákra. Persze kérdés lehet, hogy miképp jutottam el a kemény borítású motoros hátizsákoktól a filccsizmákig. A válasz egyszerű, különféle kulcsszavak keveredésével a google nem is tudom hányadik találati oldalán jött be a "Valenki" szó, amiről nem nagyon tudtam, hogy mit jelent - ezidáig. Az alábbi képen megfigyelhetők a filc csizmák, a polcokon:

 

Oroszországban elég népszerűek ezek a csizmák, mert olcsó áruk mellett kiváló meleget biztosítanak viselője lábának (ezt olvastam). Az oroszok csak "Valenki"-nek hívják (Валенки), ezeket a lábbeliket, s miért is kell nekem ebből blogbejegyzést csinálnom? Mert épp a minap publikáltak az englishrussia-n egy baromi jó fotósorozatot egy ilyen gyárról, hogy lássuk lépésről-lépésre, hogyan készül a Valenki. Ilyen gyártósorok vezetnek a növénytől a lábbeliig, egy koszos, lepattant gyárban, ahol az átlagbér 33 ezer forint körül mozog.

Katt a képekre, vagy ide a fotósorozatért!

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr471738118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.02.08. 07:43:18

Ez tökjó volt,tiszta olyan minta amit szoktam nézni, a hogyan készül? című műsor,szeretem.

-Ani- 2010.02.08. 13:30:01

Nekem is nagyon tetszett! :)
süti beállítások módosítása