atom

*megjegyzés* - a csúnya fűrész nem vágja le az ujjad

2010.12.13. 16:38 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
*megjegyzés* - a csúnya fűrész nem vágja le az ujjad Tovább

Tegnap korábban lefeküdtem, hogy reggel mindent hamarabb és jobban elintézzek és majd legyen időm napközben megírni valamit a blogra és stb. stb. stb. - Az a baj ezekkel a szépen eltervezett napokkal, hogy mindig valami másképp alakul és ritkán van az, hogy tényleg minden a helyén van. A megírandó bejegyzésem így nem lesz összecsapva, még akkor sem, ha csak pár mondatos, inkább hagyom holnapra. Most meg nézzétek meg az alábbi videót, amit már futtában, tekergetve láttam, de még nem tudom, hogy milyen elv alapján történik a fűrészstop, már alig várom, hogy otthon megnézzem. Nagyon komoly, azt hiszem az asztalos-üzemek melletti jégkocka és hűtőtáska-árusító boltok illetve a magánsebészeteknek e rendszer elterjedésével leáldozott.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr262513416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.12.13. 18:40:30

Szuper! A virslis jelenet után azon gondolkodtam, vajon odamerném-e tenni az ujjamat... biztos, hogy nem! Juj! Istenem, és odatette a pasi az ujját! Nagyszerű találmány! Éljen a feltaláló! :)
süti beállítások módosítása