atom

Nyugalom a parton - hangulatvariációk wakeboarddal

2010.07.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Nyugalom a parton - hangulatvariációk wakeboarddal Tovább

Mivel nem tudom és nem is találom a videóban látható sport nevét, így wakeboard-nak fogom nevezni, mert engem arra emlékeztet a deszka, ami a kis paplanernyős emberkék lábára van rögzítve. Szóval... Hol is tartottam? Jah, a bevezető...

Szeretek strandra járni olyankor, amikor még nincs lent senki a tó partján, vagy csak egy-két igazán korán kelő horgászba botlik bele az ember. Csak lesétálok, nézelődök, esetleg megmártózom, de jellemzően inkább csak egy padon vagy a parton ücsörögve figyelem a zavartal vizet, a harmatcseppeket, a felkelő napot. Ilyenkor látni a kutyát fürdetőket, no meg különféle vízisportot űzőket is a parton, addig mennek be, amíg még nem lepik el a hűtőtáskás konvojok a partot és nem lesz minden négyzetméterre három gumimatracos gyerkőc. Ez van balcsin. Hasonlóképp voltam a tengernél is. Ott is megelőztem valamennyire a haverokat, és korábban kelve sétáltam egyet a parton. Szeretem a nyugodt, hajnali közeget...

E videó ezt juttatja eszembe, hiszen zeneileg is, illetve a bevágott képekkel nekem ezt a nyugalmat sugallja, holott elég aktív élet folyik ott a parton. A videó közepén éles zenei váltás, a nagy nyugi után egy kis angol "csoda", (igen, van aki már biztos rájött:P) Nagyon jó képek, hangulatos összeállítás a wakeboardozó srácokról és a lágy környezetről, ami körbeveszi őket.

Nekem nagyon tetszik, hogy ugyanaz a közeg eltérő zenével mennyire más hangulatot áraszt, mennyi dinamika lesz benne. Na igen, erre tudom mondani a VOLT Fesztiválos élményt. Felmentünk pár kép erejéig a bungee jumping-os daru kosarában, lent épp metál-koncert zajlott, kicsit félelmetes volt az egész, egy lágyabb zenére biztos szívesebben vetném magam a mélybe (kétszer ugrottam idáig, egyszer sem emlékszem arra, hogy milyen, vagy egyáltalán volt-e zene:P) Nah, videóra fel!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr412156460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2010.07.24. 13:23:10

DSLR szaga van a videónak, jóféle:)
süti beállítások módosítása