atom

Az idős hölgy és a kaszás - mindenáron vég

2010.05.15. 09:54 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Az idős hölgy és a kaszás - mindenáron vég Tovább

Ha az ember elér egy idősebb kort, előfordulhat, hogy szeretne már elmenni, mert neki az jelentené az igazi megnyugvást. No de mi van akkor, ha túlvilágba vezető út legfelső lépcsőfokán megragadja a vállát egy orvos, s visszarántja a már annyira nem kívánt életbe? Mert ugye volt már erről pár sztori, hogy látták a fényt, meg az alagutat, aztán a kórteremben ébredtek (igaz egyesek a fényt az agy utolsó hallucinogén játékának mondják, no mindegy).

Szóval mit csinálnátok akkor, ha már unott és magányos életetek végén vitatkozna lelketeken a kaszás és egy feladatához hű orvos? Én nem tudom, hogy miképp kezelném a helyzetet, de ezt a helyzetet elgondolva született az alábbi animáció. Harc a végért, avagy mindenáron túlvilág.

 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr142004559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olya 2010.05.16. 00:24:59

Elgondolkodtató...Mert hát van-e egy embernek (jelen esetben orvosnak) joga beleszólni ebbe?! Ha egy ember idős avagy súlyos beteg, akkor szerintem semmiképp... Akkor már egy "felsőbb hatalomra" van bízva...

-Ani- 2010.05.17. 19:44:09

Az eutanázia jutott az eszembe. Aztán akárcsak az előttem szólónak, ha elfárad az ember és esetleg gyógyíthatatlan beteg, hogy dönthet egy másik ember (orvos) az én sorsomról, szenvedésemről?! Miért kell a szenvedést meghosszabbítani??!!!
süti beállítások módosítása