atom

Pannonia-Ring 2007 - videó esések és kerekezések fotóiból

2008.06.10. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Pannonia-Ring 2007 - videó esések és kerekezések fotóiból Tovább
Már megannyiféleképp szerettem volna közzé tenni a tavalyi nyár vége óta a Pannonia-Ringen lencsevégre kapott motoros bukásokat és egykerekezéseket. Végül a mostanság blogomon többször előforduló módszerrel* publikálom őket. *("összefűzőm őket egy zenés "diavetítéssé" avagy fotómontázzsá, videóvá, hívja mindenki úgy ahogy akarja)

Sokszor előfordul, hogy a motor lekövetése közben vagy akkor, mikor épp mellette állok, megtörténik az a bizonyos folyamat, amikor kicsit túldönti a motoros a gépet, kicsit gyorsabban megy bele a kanyarba vagy egyéb okokból elcsúszik motorjával.
Megjegyzem nem vagyok kárörvendő balesethajhász, sokszor nem is fotóztam le az eseményeket, nem szeretnék azon fotósok táborába tartozni, akinek a jó kép nem a "könyékig bedőlő motoros a kanyarban", hanem az amikor szanaszét repülnek a motoralkatrészek és a seggrakéta zsokéja pedig valahol az aszfalton csúszik.
Ebben a videóban esésekre, majd a refrénnél kerekezésekre kell számítani.
Remélem, hogy az idei szezonban megfordul az arány és esésből lesz kevesebb, egykerekezésből pedig egy jó nagy adag:)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr78512192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása