atom

Menni vagy nem menni? - ez itt a kérdés

2007.08.19. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Menni vagy nem menni? - ez itt a kérdés Tovább
A héten ellátogattam pici országunk fővárosába, de azt hiszem, hogy erről bővebben talán egy másik bejegyzésben írnék, így a Tour de Vörs után mi más címmel, mint Tour de Pest:-)
A városban gyalogosan járva (mert csak sétáltam) rengeteg dolgot lát az ember, amit elmondana másnak vagy ha tudná, akkor lekattintaná, sőt, ha még lefotózni is lehet az már maga a kész tökély.
 Épp az Astoriánál sétáltam, amikor:

Vajon mit keres sofőr? Csak nem bedarált az előző kereszteződésben egy biciklist? Vagy a villamosról körültekintés nélkül rohanó bőrszatyros nyugdíjast? Ki tudja? De nagyon kereste, lehet, hogy vállalkozó és a csőbomba idegesítí... Menni vagy nem menni? Ez itt a kérdés...
Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr66142867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.08.21. 08:34:00

Ha hátulról véletlenül megtolják akkor a kerék rágurul a fejére. Nyehhehhhee. :D

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.08.21. 08:35:17

Persze tudom ám, hogy a képen a piros autó a lényeg... :P ;)

Atom · http://atom.blog.hu 2007.08.22. 09:33:08

Ne biztos, hogy alá merném rakni a fejem a kocsimnak a forgalomban. Ha hátulról megkóstolja valaki a kocsit, biztos egy erős "kokit" kapna a sofőr:P A piros autó az Atom-Ferro autóreklámcéghez tartozik:D
süti beállítások módosítása