atom

David Hasselhoff a Friderikusz Showban

2007.07.15. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
David Hasselhoff a Friderikusz Showban Tovább
Nem is tudom, hogy melyikkel kéne inkább foglalkoznom, hisz a mi Májkül Nájtunk és Miccs Bjúkenenünk is elég sok említenivalót hagy maga után, nemkevésbé Fridi, mely bevezette az igazi showműsoros világot a tévénézők otthonába, a magyar televíziózás kultúrájába...
1993 december 6-ikán hozta nekünk a Mikulás ezt az adást és a meglepetésvendéget, amely nagyon meglepte az embereket. (Személy szerint 10 és fél éves voltam, de emlékszem, hogy majdnem lemerevedtem a tévé előtt, amikor megláttam Davidet, KITT nélkül, emberként, feldolgozván azt, hogy eljött Magyarországra. Hangsúlyozom, hogy szorgalmas Knight Rider nézőként nekem akkor ez sokat jelentett:P)
Jó felidézni az emlékeket, a régi studió, a varázslatos díszletek és Fridi mára már ritkaságszámba menő vagánysága a fehér öltönyben, a neonzöld inggel és ehhez az elmaradhatatlan akkoriban elterjedt fordított baseballsapka fején. De nem is ecsetelem tovább a részleteket, nézzétek meg és fogjátok be a fületeket amikor David énekel, mert hát bevallhatjuk őszintén, inkább színésznek, mint énekesnek való.

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr13117861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása