atom

Óriás órás ajándék szülinapomra

2012.08.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Óriás órás ajándék szülinapomra Tovább

Még Tirolban szúrtam ki magamnak az IKEÁban egy 57 centiméter átmérőjű (nekem itthon hatvankettőt mutatott a centi) BRAVUR faliórát. A lakásban nagy a belmagasság, így akad egy-két üres rész a falakon, főleg a konyhában. Mondogattam bátyámnak, hogy majd veszek egyet valamikor, de elmaradt a vásárlás. Szerencsére Gabi nem felejtette el, így születésnapomra felírta magának, és a napokban meg is kaptam a hatalmas ketyegőt.

bravur_ora_atom.jpg

Akkoriban még viccelődtünk is azon, hogy biztos olyan hangos a ketyegése egy ekkora órának, mint a BIG BEN-é s hasonlók, de a dobozból kibontva vicces látvány fogadott, mikor megfordítottam. Az óramű egy szokásos, kis ébresztőóráknál is használatos szerkezet. Cigisdoboz mellétéve a méretbeazonosítás miatt:P

bravur_ora_hatlap.jpg

Aztán tegnap fúrtam egy kicsit, az óra a helyére került, jól mutat a konyhában, ma már többször ránéztem, kezdem megszokni jelenlétét. Nem hangos, viszont van egy kis pályaudvari feeling-je:)

bravur_ora_konyha2.jpg

Magason van, szóval az óraátállításokat annyira nem fogom komálni.

bravur_ora_konyha.jpg

Ezúton is még egyszer köszi bátyó!

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr484691427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása