atom

A szamba miniatűr városa - tilt-shift time lapse Rióból

2012.04.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
A szamba miniatűr városa - tilt-shift time lapse Rióból Tovább

Ha valahol Rio de Janeiro-ról meglátok egy képet, vagy csak a város nevét olvasom, nekem mindig Brazília, a Riói Karnevál és a hatalmas Jézus szobor ugrik be, majd tovább az összes olyan jellemző, amely az átlagemberekben megfordul (strand, bódénegyedek, Rio rajzfilm, őserdők, foci, drog, stb). Amikor megláttam-e videót (The City of Samba) persze csak a karnevál ugrott be, ismerem, láttam már sok fotót róla, illetve videókat is, de azért kattintottam a lejátszásra, s beláttam, hogy ezt nagyon jól tettem:)

Tilt-shift effekttel ellátott time lapse videó - tökéletesen illik a szombati atom.blog.hu kínálatba:) Egyszerűen le voltam döbbenve a képsorok láttán, mert mindig elképeszt az a rengeteg munka, szervezés, koreográfia, építmény, táncosok és nézők tömege, amit a karnevál magába foglal. Vannak nagyon vicces jelenetek is, imádom például a Darth Vader-t a rohamosztagosokkal, a Transformers emelvényt, a cápásat és még sorolhatnám. Nézzétek meg, élvezzétek:)

Vélhetően, ha elmennék egyszer a karneválra, akkor megbolondulnék a sok fotózni és videózni-valótól:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr104430457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása