atom

Van aki szereti, van aki utálja - Valentin nap

2012.02.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Van aki szereti, van aki utálja - Valentin nap Tovább

Valentin napi szűk értelemben véve háromféle ember létezik:

1. Aki szereti
2. Aki utálja
3. Akit egy cseppet sem érdekel

Volt, hogy szerettem, illetve olyan is, amikor nem érdekelt, hiszen szabad voltam. Utálni nem fogom, viszont sosem fogok óriási jelentőséget tulajdonítani neki, hiszen barátnőm tudja, hogy szeretem, és nem ezen a napon múlik minden. Aki csak ezen a napon romantikus, annak javaslom, hogy kicsit igyekezzen év közben is. Ezt most mondom magamnak is, mert nem túl sok virággal halmoztam el Borit csak úgy az eddigi kapcsolati időnkben:S *Atom taslit ad magának*

Ezt a bejegyzést a fentebbi 1-es és 2-es típusoknak jegyzem. Kezdvén a kedves, szerelmes, szívekkel bombázott szerelmes lelkem képi kivetülésével:

 

És egy jó mondat a végére, egy közösen szeretett dalból: "A mennyország egy hely a Földön.. ..Veled." - És ezt kell írnom, mert ezt akarom írni, mert amikor hosszasan szemezek Borival, akkor úgy érzem, mint aki lenyelt egy talicska lepkét... Imádom:)

 

Akik pedig nem bírják a Valentin napot, hát röhögjenek egy jót:)

 

Korábbi valentinos bejegyzések...

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr803603098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása