atom

*megjegyzés* - kenegess a kiszáradás ellen

2012.02.07. 22:21 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
*megjegyzés* - kenegess a kiszáradás ellen Tovább

Én nem vagyok az a kenegetős típus, általában csak akkor kenem be a kezem, amikor már ki van száradva és hasonlók, szóval nem vagyok megelőző típus, de most tanácsolom, hogy ha lehet akkor napi egyszer ha van időtök kenjetek valamit a kezetekre, Niveát, kézkrémet, kamillát, disznózsírt, akármit. A múlt héten sikerült valahol olyan huzatot kapnom (az utcán), hogy kiszáradt az arcbőröm, ettől persze az hámlani kezdett, egy kis részén, most kenegetem. E mellé jár a bónusz, az ajakkiszáradás is, amit azóta "szőlőzsírral" kenegetek.

A legrosszabb mégiscsak a kézkiszáradásom, mert a jobb kezemen három ujjamon is elrepedt a bőr, az ujjbegyemen, a bőr mintázata mentén, nem durván, de éppen annyira, hogy az kellemetlen legyen és ne tudjak jobban semmit sem megfogni, megnyomni. Mosogatás és narancspucolás tilos, mert fáj, olyan mintha szálka lenne benne, vagy egy tű... Így jöhet a napi 2-3 kenegetés Neutrogena-val, meg a várakozás, hogy a hegek eltűnjenek. Gondoltam szólok, hogy ha sokat mászkáltok kint, és úgy vagytok vele mint én, hogy ráér majd bekenni, ha kiszárad, akkor tegyetek ellene, mert ez elég kellemetlen, és nem egy nap alatt fog elmúlni...

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr814076675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mejaa 2012.02.08. 00:19:58

rajtam is kijött a "hidegekcéma" mostanában elég gyakran előjön volt ősszel a könyökömön, most pedig az egész alkarom és lábam (térdig) viszket folyamatosan, tiszta seb vagyok már mindenhol annyit vakarom magam :S szerencsére van egy gyógyszertári testápolóm, ami elég sokat segít a szárazságon..

jazoli 2012.02.08. 09:34:49

Köszi! Pont ebben vagyok - eddig még nem volt részem belőle, de most tényleg hideg van.

Törzsvendég:-) 2012.02.08. 18:32:18

Én kenegetem,most ezzel:
www.himalayaherbals.hu/bodycare/nourishing-hand-cream.htm
Viszont a számat ma kifújta szél, és fáj és nincs most nálam semmi,na majd estére jön a Labelló,én arra esküszöm.:)
süti beállítások módosítása