atom

Régi cuccok a szekrényből - az Ericsson T10s hátizsák

2011.11.22. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Régi cuccok a szekrényből - az Ericsson T10s hátizsák Tovább

Mindig is kicsit gyűjtögető alkat voltam, így sosem dobtam ki azon kacatokat, amelyekre rá lehetett fogni, hogy "ez még jó lesz valamire". Ezen cuccaim aztán szép lassan megtöltötték lakásom szekrényeit, zeg-zugait, ezért tartottam otthon egy nagy "kiszóró-showt", amiről írtam itt. A nagy rendrakási kedv persze kihatott akkor az otthoni állapotokra is, így kiszórtam otthon is mindent a szekrényekből (szülői háznál), ami annyiban volt más, hogy kb. 5-6 éve nem látott cuccaim közt gázoltam a szobában.. ..térdig:P Ezen cuccaimból válogattam pár bejegyzésnyire valót:)

Hogy mi szükségem volt nekem egy Ericsson T10s-t megformáló óriási hátizsákra? Nem tudom... Sosem hordtam, csak úgy volt, mert akkoriban ilyen telefonnal jártam. Az akkoriban előfizetéssel is 50ezerért vásárolható Nokia 5110esemet cseréltem el rá, mert az Ericsson új volt és "tök menő".

Akkoriban még nem áttoltad a gépről csengőhangnak az mp3-at, hanem bepötyögted a betűkódokat, s azt sem tudtad, hogy mi az a polifónikus vagy mp3as csengőhang.
Aki nem tudja mit ábrázol az alábbi kép, annak elárulom, hogy ez egy csengőhang Ericsson kódja:P

És emlékeztek még a Westel Dominós 3másodpercezésre? Kollégista voltam, mikor élte fénykorát, Tinik százai vagy ezrei választotta ezt az ingyenes, ámbár időkorlátos módszert a kommunikálásra:P Meg javarészt ilyen kártyákkal töltöttem az egyenlegem, mert akkor még elektronikusan nem lehetett.

Szóval ez a hátizsák most is megvan, mert visszakerült a szekrénybe, őszintén szólva nem tudom, hogy miért. sosem fogom hordani. Nem fogok telefonnak öltözni, de hátha még jó lesz valamire...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr643398005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.11.22. 08:40:29

egy élelmes marketing menedzsertől egy fesztiválon, az ericsson sátorban biztos kapnál egy ingyen sört ezért a táskáért :)
süti beállítások módosítása