atom

Mondatokban

2011.11.20. 23:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Kávézóban: Te kézilabdát tanítasz? - kérdi Bori Orsitól, majd a válasz: Nem drágám. Gyerekeket tanítok, kézilabdázni. :)

Autóban: Nézd ott van Góg! - mondom Bonyinak egy távolabbi autó rendszámára (GOG-...) mutatva, majd mondani kezdem: Góg és Magóg fia vagyok én... ...bazz! Itt meg előttünk a Góg fia! - örültem kis extázisban a KID kezdetű rendszámot felfedezve:)

Fotózás közben: Ezeket a leveleket rám rúgtad Borbála, én pedig ezt nem szerettem volna, úgyhogy ezek voltak a kéretlen levelek. - fejtegette Bonyi nekünk:)

Hazafelé éjjel: Nyomd a gázt, ma én még elmegyek Delta koncertre! - mondják viccből (a Delta egy vasi báli-bulizenekar). Majd jön a kérdés előről: Delta buli? Kudlik Julival?

Koncert előtt: Állunk Zsiráffal egymás mellett (Zsiráf az Ocho Macho hangosítója, és kicsit magasabb nálam). Erre megszólal Perez, (aki egy fejjel alacsonyabb nálunk): Amikor a Zsiráffal és az Atommal beszélgetek, akkor utána egy hétig masszíroztatni kell a nyakam, mert olyan magasak:P

Otthon: Soha nem voltam ilyen boldog... ...na jó voltam, de akkor is veled! - mondta nekem Bori :) <3

Beszélgetésben: Nálunk nagyon kemény a víz. - mondja Reni, mire én: Akkor abba a kádba nem ugranék egy hasast, mert fájna. - erre ő: Annyira azért nem kemény, de néha harapni lehet.

Beszélgetésben: Vigyázz mit mondasz, mert ha őt szidod, akkor közvetve az államot is, tekintve a munkahelyét! - mondjuk egyik barátunknak, akinek barátnője kormányügyi bigyulánál van, erre a faszi: Engem nem érdekel. Majd ha hazamegyek jól lesz*phat az állam! :D

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr263399557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása