atom

Anya, nekünk volt Mercink is?

2011.10.25. 10:45 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Anya, nekünk volt Mercink is? Tovább

Tettem fel a címadó kérdést a múltkor otthon, s Anya értetlenül nézett rám, mert hirtelen végiggondolva a család alatt elkopott autóparkot, csillagosra nem emlékezett. - Dehogy. Volt apádnak a Gaz parancsnoki dzsipje, aztán 125-ös Polskiból kettő, után vettük az ezerhatos Ladát, majd jött a Ritmo, majd a Panda, mellé a négyütemű Trabi, a Piaggio kisbusz, a Seicento, az Agila, meg az új Panda. - ekkor megmutattam a még érdi házunkba vett franciaágy papírját, amely nem tudom hogy került az egyik mappámba, amely bizonyította: márpedig volt Mercink.

A Mercedes ágy egyébként hasonló sorsra jutott, mint egy autó, az évek során a szülők mindig örömmel huppantak bele, majd szép lassan öregedni kezdett, később a szülők váltottak és a kölykök furikáztak benne tovább, majd sok amortizálódás után "bontóba" került, s csak a fejtámla (itt falvédő) maradt meg utána emlékbe.

Hozzá kell tennem, hogy bár sok meghitt pillanat szemtanúja volt az ágy, mégsem mondhatja el sem bátyám, sem öcsém, sem pedig én, hogy egy Mercedesben fogantunk, a mi helyszíneink sokkal kacifántosabbak, vadregényesebbek, de ezek már másik sztorik:)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr123328303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása