atom

*megjegyzés* - újabb fekete pont a fránya ciginek

2011.10.11. 19:45 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - újabb fekete pont a fránya ciginek Tovább

Dohányzom. Tizenéve szívom a blázt, próbáltam letenni is párszor, de mindeddig nem sok sikerrel tekintve, hogy nap mint nap füstölgök jelenleg is. Egy ideje már utolért az a tudat is, hogy nem jó, és sokszor úgy gyújtok rá a koporsószegre, hogy nem kívánom, de valamiért mégiscsak elszívom. Mostmár egy doboz cigi több mint a felénél vagyok így - na igen, ez a legrosszabb, amikor úgy teszel valamit, hogy nincs benne élvezet. Ezért csökkentettem is kicsit a fogyasztásom, de ez csak egész napos sóvárgással jár, így nem mondanám jó megoldásnak. De legalább kevesebbet szívok. No de hagyjuk a témát, ez ne legyen a dohányos bejegyzésem, amelyet idővel szeretnék megírni:)

atom: Cigik

A mai napon szembesültem egy újabb jellemzővel, amely létezéséről eddig is tudtam, de még nem tapasztaltam észrevehetően, mégpedig a gyengébb szaglásról van szó. Kilépve a kávémmal az udvarra finom, pékségből kiszűrődő illatot éreztem (olyat, amilyet a manapság divatos látványpékségek környékén lehet érezni, amikor frissen sült finomságokat vesznek ki a sütőkből). Gyenge volt az illat, de éreztem mindenfelé. Aztán rágyújtottam és egy pillanat alatt tovaszállt az aroma, mintha ott sem lett volna előtte. Majd' egy percnyi intenzív ki- és belégzés kellett orron keresztül, hogy újra érezzem. Aztán újabb slukk a cigiből és megint nem éreztem. Miután elnyomtam a dekket, vártam másfél-két percet, hogy ismét érezzem. Na oké, ez így elég tré dolog, zavart is, hogy csak az intenzív szagokat érzem ha cigizem. Egy újabb fekete pont a füstrudak számlájára. Ez egy közismert és létező dolog, de eddig így még nem szembesültem ezzel*, így most zavart. (*nem figyelembe véve azon szituációkat, amikor azért gyújtok rá, hogy ne érezzek valamilyen kellemetlen szagot)

Egyébként arra nagyon kíváncsi leszek, hogy a klubbokban megszokott tömény füstszag eltünésével (januártól ugye tilos lesz a dohányzás a vendéglátóegységekben) mennyire kerülnek majd elő, az eddig elnyomott testszagok, wc-szag és egyéb olyan, ami ellen idáig közepesen hatásos volt sokunk rossz szokásának mellékterméke...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr33295724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása