atom

Mondatokban

2011.09.11. 10:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Telefonban: Egy kis türelmet kérnék.. - 3 perc elteltével - ..köszönöm a türelmét, máris előttem vannak az adatai, miben segíthetek? - Egy kollégája kapcsolt ide, regisztrálni szeretnék. - Pillanat, akkor kapcsolok egy kollégát... - és így telt el majd 25-30 perc telefonnal a fülemre tapasztva.

Otthon: Viselkedj, mert idehívom Cesar Millant! - mondom Borinak, amikor ágyaztam és ő rendre szétdobált mindent (ezzel jelezvén, hogy valami bántja). Ha már én lóként lettem titulálva és suttogót kell hozzám hívni, akkor neki a híres kutyadoki dukál:)

Számlák előtt: Na b'meg! - mondom a telefonszámlám láttán (kettő előfizetésem van). Majd leülve a konyhaasztalhoz két óra alatt hat hónapra visszamenőleg elemeztem mindkét előfizetésem, mit mennyit hívtam stb, és a végén még megoldást is találtam a számlacsökkentésre:)

Otthon: Sokkal jobb ez, mert így nem úgy néz ki mintha Káosz Professzor lakhelye lenne. - mondom Borinak a rendbe rakott cuccaira nézve. Erre ő reagált ezzel a fotóval:P

Klubban: Hát basszus, ettől még én is csóválom a farkam. - mondják mellettem a klubban, amikor egy csaj megpördült és a mellette álló kutya csóválni kezdte a farkát a mozdulattól.

Telefonban: Most figyelj, mert hallasz egy igazi klasszikusat a mondatokbanba: ... - arra, hogy mit mondtak már nem emlékszem, mert épp felébredtem és ilyenkor az agyam még percekig nem rögzít:P

Fő téren: Ilyenkor szokott lenni tűzijáték? - kérdi Busa, majd válaszolok: Nem, ez most a Szentivánéji tűzijáték volt, elmaradt az eső miatt, ma tartották. - mire Busa viccelődve: Akkor a karneváli fáklyás-felvonulást is ma tartják?

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr803205262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása