atom

Zéró gravitáció - kellemetlen és vicces

2011.09.02. 23:20 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Zéró gravitáció - kellemetlen és vicces Tovább

Mindig figyelj oda, hogy mi van a hátsó ülésen! (Ha repülőt vezetsz és szereted az áteséssel járó gravitáció nélküli állapotot (avagy a zéró gravitációt.) Nekem is volt élményem ezt átélni, egy öreg AN-2-es fedélzetén (írtam is róla anno itt). Na de visszatérve az első mondatomhoz. Ha nem vagy körültekintő, akkor a hátsóülésen felejtett tárgyak/dolgok lebegni kezdenek és össze-vissza repkednek az utastérben. Legyen az egy bowling-golyó vagy akár egy kutya. Alábbiakban két dologra mutatnék csak rá (figyelmen kívül hagyva, hogy teli van a net hülyeségekkel, s lehetne emiatt válogatni).

Szóval elsőként: Sose tarts hányós illetőt a hátsó ülésen, ha pedig mégis, akkor kerüld a 0. gravitációt. Hogy miért? Egy régi kedvenc a "fúúj!" videók közül:

A második, a nekem frissen felfedezett videó alapján: Figyelj a kutyádra! - nem akartam lelőni a poént, de úgyis kiírja a fejléc, hogy mi várható a videóban:S Szerencsémre én nem láttam előre, így jót nevettem, amikor feltűnt a blöki:)

Imádom, ahogy hirtelen megjelenik és lebegni kezd az eb:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr973198776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása